Görklü Tanrı. Türk milliyetçilerini aldatıp kandırmayacak bir adam göndermeyecek misin şu siyaset sahnesine...

Evet bu başlığı görünce şaşıracaksınız ancak Sayın Ümit Özdağ'ın tutarsız ve dengesiz davranışları yüzünden siyasetten söylediği doğru Sözlerinde hiçbir anlamı ve önemi yok benim için.

Mesela sayın Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli görüşmeyi seçim sonrasında Deşifre etmesi yani bana İçişleri bakanlığını ve Miti vereceklerdi demesi akla ziyan bir açıklama değilse iyi niyetli bir açıklamada değildir.

Eğer sayın Kılıçdaroğlu Sayın Özdağ'ın teklifini kabul etmiş olsa bile bunun seçim sonrasında açıklanmasının Kılıçdaroğlu'na veya Ümit Özdağ'a ne getirisi olabilir.

Keza Yine Suriyeliler ile ilgili yaptığı Bir açıklamada Sayın Ümit Özdağ istihbarattaki arkadaşlar bana bilgi gönderiyorlar diyerek İçişleri Bakanına seslenmişti. Bu açıklamanın akabinde kendisine WhatsApp'tan "Hocam niye ishbarattaki arkadaşları Deşifre ediyorsunuz Sayın Soylu bunlara zarar verebilir" dediğimde, Sayın Soylu hiçbir şeyi bulamaz şeklinde bana cevap vermişti.

Sayın Ümit Özdağ yine partinin genel idare kurulu üyesi Soner Çam la ters düşünce fetoculukla suçlamış ve yanındaki sözde kabadayılara dayak attırmaya kalkışmıştı..

Yani Sayın Ümit Özdağ insanları belli bir süre maddi ve manevi gücünü kullandıktan sonra değersizleştirip ya istifa etmesinin önünü açmış veya ihraç etmek için harekete geçmiştir. Ümit Hoca'ya inanıp da o partinin kurucusu olup pek çok insanın başına hemen hemen aynı hadiseler gelmiştir.

Geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine kavuşan Zafer partisi kurucusu Mehmet Alpaslan Özay ın ölmeden önce yazıp Ümit Özdağ'a gönderdiği sitem dolu mektup da yazdığımız bu yazının hiç de haksız ve ön yargıya dayalı olmadığını gösteriyor.

Şimdi de Sayın Vedat Yener Meral Akşener'in Ümit Özdağ'ı Türkçe olimpiyatlarına göndererek fetö'cülerle birlikte yan yana oturmasını istediğini Aksi halde Ergenekon suçundan tutuklanacağını dediğini yazmıştır. Ümit Özdağ'ı milli bir kahraman haline getirmek için bu kadar sanal hikayeler yazmak istiyorsanız bu kahramanlığı o zaman IYI Parti içerisinde görev aldıkları zaman yapmaları gerekirdi. Iş işten geçmiş Şimdi olsa olsa çizgi film kahramanı olur.

Yağmur yağmış dinmiş şimdi bize şemsiye gösteriyorsunuz. Daha önce de yazdım Sayın Ümit ÖZDAĞ kendisinden başka hiç kimseye itimadı sevgisi saygısı yoktur. Ona en çok desteği vermiş olan benim bile artık gözümde şüpheli duruma gelmişse ötesini varın siz düşünün..

Zafer Partisi'ni kurmak için yola çıkan dava arkadaşlarından İsmail Koncuk Mehmet Ceylan İsmail Türk Neslihan İvana, Neslihan Seven Adem Taşkaya Ayhan Türk, Gülümser Heper Bülent Kutlu ve daha pek çok kişinin bir çırpıda partiden uzaklaşmasına sebep olan Ümit Özdağ'ın ta kendisidir..

Ayrıca Sayın ÖZDAĞ Cumhurbaşkanlığı seçiminde de işbirliği yaptığı Sinan OGAN'ın anlaşmaya Sadık kal sözünün ne anlama geldiğini kamuoyuna açıklamalıdır. "Ben Sayın Sinan OGAN'ın Cumhur ittifakına geçeceğini biliyordum" demesi biz birlikte bir tezgah kurduk onun gereğini yaptık anlamına gelir.

Görklü Tanrı. Türk milliyetçilerini aldatıp kandırmayacak bir adam göndermeyecekmisin şu siyaset sahnesine...

Yeni bir ATATÜRK lazım bize..

Ertuğrul Kalafat