Gazeteciler Cemiyeti üyesi Olduğum kadar ilim Kültür ve sanat birliği İLESAM üyesiyim. Kültür Bakanlığı'nın tescilli halk şairliği ünvanına sahibim.

YAZARLIK

Yazmaya hep bir merakım vardı Şiir ve kompozisyon denemelerim ilkokul dönemlerinde başladı. Sonrasında kendimi hep geliştirdim yazdıkça yazdım.

20'li yaşlarda yerel gazetelerde İlerleyen zamanlarda Ortadoğu Yeniçağ Türkeli Kurultay gazetelerinde köşe yazıları yazdım. Ne Atatürk'ten ne de milliyetçi Türkiye kavgasından hiçbir zaman vazgeçmedim

Gazeteciler Cemiyeti üyesi Olduğum kadar ilim Kültür ve sanat birliği İLESAM üyesiyim. Kültür Bakanlığı'nın tescilli halk şairliği ünvanına sahibim.Ayrıca Türk dünyasının önemli 1000 yazarı ansiklopedisinde de yer almış bulunuyorum.

Geçenlerde Bir arkadaşım şöyle demişti."Ağabey Türkiye'deki siyasi anlayış senin kıymetini bilmez boşver yazıp durma eşeğe laf anlatırsında millete anlatamazsın."

O bana bu sözü söylerken rahmetli Necdet Sevinç'in bir sözü geldi aklıma,

"Yazarlık düşman edinme sanatıdır" diyordu.Gerçekten doğru bir sözdü bu, Dostumuzdan fazla düşmanımız oldu bu alemde,

Yüzüne maske takmış milleti kandıran soysuzlara laf söyledim diye bana kızanlar oldu,

İslamcı görünüp insanları aldatıp kandıran alçakların maskesini düşürdüğüm için bana hakaret eden sövenler oldu.

Milliyetçi görünüp milliyetçıleri birbirine düşüren alçaklara karşı çıktığım için beni anlamayan beni suçlayan bana hakaret edenler oldu. Bazıları ile davalık olduk mahkemelerde hesaplaştık,

Ben bunların hepsini Allah'a havale ediyor ve zamana bırakıyorum. Bugüne kadar yazdıklarımın yüzde doksandokuzu doğru çıkmıştır. Ancak yanıldıklarını gördükleri halde bana yaptıkları haksızlıklardan dolayı özür diliyen insanlar da olmuştur.

Elbette özür dilemek bir erdemdir. Ben benden geçtikten sonra su köprüyü böldükten sonra gönlümü alsanız ne olur almasanız ne olur.

Siz liderlerinize biat etmeye devam edin ben de kendi yolumda yürümeye devam edeyim.

Sağlıcakla kalın Allah'a emanet olunuz

Ertuğrul Kalafat