gelmesini beklerken boynum bükülür içim ezilirdi kimseye ben babamı çok özlüyorum diye seni sevdiğimi hiç söylemedim babam sen de bana beni sevdiğin hiç söylemedin.

Çocuklar  en çok annelerini severmiş gibi görünse de galiba gizli kahramanlarını  babalarını daha çok severler   bende annemi çok küçükken yitirdiğimdenmidir nedir  babamı çok sevdim……. 
Seninle yaptığımız şehirler arası yolculuklarda üstüne sinen çay ve sigara kokunu içime çekerdim. Omuzu na yaslanıp ta bana en yakın olduğun zamanlar onlardı bir tek senle baş başa o uzayan yollarda kalırdım. Kim bilir belki de onun için çayı çok içerim sigara kokusunu da çok severim. Senin kokundu babam o koku. Benim babam küçüçük bir kahvehaneyi çalıştırırdı mesleği  kahveciydi canım babamın onun için çay ve sigara kokardı. Bitmesin isterdim yolculuklar senden ayrılmayı hiç istemezdim de diyemezdim sana.

Seni çok özlerdim içim yanardı akşam olup ta herkes babasının gelmesini beklerken boynum bükülür içim ezilirdi diyemezdim kimseye ben babamı çok özlüyorum diye seni sevdiğimi hiç söylemedim babam sen de bana beni sevdiğin hiç söylemedin. Oysa sen insanları hiç ayırt etmeden seven tanımadığın insanlara bile kapını açan cebinde beş kuruş paran olmasa bile borç alıp başkalarına yardım eden kocaman yürekli bir adamdın da babam küçük kızına sevgini vermeyi bilemedin be babam. Ben sana hep hasret kalırdım hiç anlamazdın doğrusu buydu diye düşünürdün küçücük bir kız çocuğunla yaşamak çok zor olurdu senin için biliyorum benim gariban babam. Hele bayram sabahları herkes sevinçler içindeyken ben içten içe kanardım kimseler görmesin diye gözyaşlarımı yüreğime akıtırdım. Seni çok özlerdim kimseler bilmezdi kış aylarında köyden gelince cumartesi sabahları sana koşardım büyük bir sevinçle kahvenin önünde seni 5 dakika görmek seninle bir simit yemek hayatımın inanılmaz tatlarındandı. Babam sen bana kim olursa olsun ne olursa olsun sevgiyi öğrettinde ben sadece seni o uzayıp giden uzun otobüs yolculuklarında sevebildim doyasıya bugünlerde aramızdan ayrılalı tam 31 yıl oldu yaradana kavuşalı senin öğrettiğin gibi kızın hep gönül gözüyle bakıyor hayata yerinde rahat uyu babam sen mekanın cennet olsun…. TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN