hayatım boyunca kimseye eyvallah etmedim dik durdum diyor. Siz bir parti yönetiyorsanız belli dengeleri de gözeteceksiniz

Siyasette dediğim dedik çaldığım düdük diyenler yani inat edenler hiçbir zaman başarıya ulaşamaz.

Dik duruş ayrı şeydir diklenmek ayrı şeydir. Sayın Akşener Ben hayatım boyunca kimseye eyvallah etmedim hep dik durdum diyor. Eğer siz bir parti yönetiyorsanız belli dengeleri de gözetmek zorundasınız.

Her kızdığınızı kapının önüne koyduğunuz zaman gün gelir sizin siyasi itibarınız da yerle yeksan olur. Türkiye'de siyasetin çivisinin çıkmasını tek sebebi genel başkanlardır. Ben istedime alırım ben istediğimi aday yaparım ben İstediğimle yolda yürürüm anlayışı partileri siyasi mezarlığa doğru sürüklüyor..

Yola çıktığınız adamları yolda bulduklarınızla değiştirmek ve seçimlerde Parti başarısız olduktan sonra özür dilemek geleneği hangi ahlaki etiğe sığıyor Kızdığınıza dava açıyorsunuz İşinize gelmeyen adamları ihraç ediyorsunuz, hep benim dediğim olacak ben ben ben ben Peki nereye kadar....

Partilere para lazımmış. Yahu hazineden yardım alıyorsunuz Yetmiyor mu gözünüzü Toprak bürüsün artık. Namuslu şerefli insanlar sizlerin yüzünden siyaset yapamıyor.

Monarşi rejiminin despotluğunu vahşi kapitalizmin en acımasızlığı ile birleştirerek yaptığınız bu Siyasetin ne vatana ne millete hiçbir faydası olmadığı açıkça ortada..

Uzlaşma kültürünün ne demek olduğunu öğrenin biraz. Zaman zaman Dava arkadaşlarımız tarafından eleştirilen Sayın Devlet Bahçeli'nin Ben paraya pula hiç tenezzül ettiğini görmedim. Devlette millet meseleleri söz konusu olunca Ahmet Necdet Sezer'in Cumhurbaşkanı olmasına bile Rıza göstermişti.

Peki ya siz Sayın Akşener hangi konuda partinizi başarılı kıldınız. O kumar masasından Madem kalktınız geriye dönmemeniz gerekirdi. Döndünüz ve oylarınızda%9'a kadar düştü.

Partimizin oylarını yükseltmeyi ve insan kazanmayı ilke edinmeniz gerekirken genel merkezinizde kök salmış üç beş kişiyi değiştirmemekte ısrar etmenizin sebebini de doğrusu anlamış değilim.

Demek ki bizler sizinle aynı sazı çalmıyor aynı havada türkü söylemiyoruz. Devam edin bu dikbaşlılığa Arkadaşlarınıza Posta koymaya, ve Demir Leydi olmaya..

Türk milliyetçileri yerel seçimlerde kime ne oy vereceğini çok iyi bilir hiç endişeniz olmasın.

Ertuğrul Kalafat