‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazmazsam ve bu kandil uşaklarının-hazine soyguncularının alayından hesap sormazsam “NAMERDİM.”

Milliyetçiyiz diye ahkam keseriz ama milliyetçiliği ayaklar altına alanlara da oy vermeye devam ederiz. AKP geldi Türküz demekten kurtulduk diyen zübükleri görmedik mi.

Benim varlığım neden Türk varlığına armağan olsun diyen Hayatı YAZICI'yı Devlet bakanı yapan siyasi irade kimdi. Soğan milliyetçisi Bunlar diyeceğim ama Ertuğrul Bey soğana hakaret etmeyin diyeceksiniz.

Sayın Devlet Bahçeli “Erdoğan’ın evini önünde ANDIMIZI okutmazsam, NAMERDİM! Erdoğan nerede ikamet ederse etsin, onun 25-30 metre önüne

‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazmazsam ve bu kandil uşaklarının-hazine soyguncularının alayından hesap sormazsam “NAMERDİM.” demedimi,

Demek ki Siyasette verilen sözlerin hiç bir değeri ve önemi yok. Yemin de etse Kur'an'a da el bassa bundan sonra siyasetçilerin vereceği sözlere zerre kadar itibar etmeyiniz.

Ülkede kimin milli şuur sahibi kimin Vatansever kimin Türk soylu olduğu belli değil artık.Mesela Diyarbakır-Sur Belediyesi eski başkanı Cemal Toptancı; “Zamanında Suriçi’nde isyan çıkar. İsyan 101 gün devam eder. İsyan bastırılır. Osmanlı, isyana destek veren Ermenilerin önde gelenlerini ve isyana katılanları Selanik’e sürgün eder. Meral Hanımın baba tarafı da sürülmüştür!” dediğinde ;

Bugüne kadar milliyetçiliğine toz kondurmayan Meral Akşener'’“Şimdi birisi çıktı dedi ki “Bu kadın Ermeni’dir. Yahu arkadaş Ermeni olsam ne olur? İnsanlar, nerede doğduğunu, kimin çocuğu olduğunu seçebilirler mi oldu (!)”

Yahu arkadaş sen ne diyorsun Ben Atatürk'ün kızıyım Türklüğümle iftar ediyorum diyemedi...

Keza Kılıçdaroğlu'na sütten çıkmış ak kaşık değil. O da Atatürk'e Dersim katliamcısı diyen partisindeki hainlere sessiz kalmayı tercih eden tarikatlara ve cemaatlere sessiz kalan kişidir.

“Anayasa’dan “Türk” kelimesi çıkarılmalıdır diyen Davutoğlu ve Babacan’a 38 Milletvekilliği veren kişi!”vererek her seçimde Erdoğan’ın yeniden kazanmasını sağlayan kişidir..

Velhasılı dediğim gibi soğan milliyetçisi bunlar,