Hayatta iki yol var. Ya kurban rolünü oynarız ya da yaralarımızı onarırız. Sardunya ruhumla onarır, kırıldığım yerden çiçek açarım. Bir daha ve bir daha darken

Hayatta iki yol var. Ya kurban rolünü oynarız ya da yaralarımızı onarırız. Sardunya ruhumla onarır, kırıldığım yerden çiçek açarım. Bir daha ve bir daha darken en son kendime dönerim çiçek açan ruhumla.

Her geçen gün daha çok seviyorum kendimi. Her gün aynaya bakar ve gülümseriz birbirimize. Yanağına bir öpücük kondurur, yaratana teşekkür ederim bana verdiği güzellikler için. Siz de deneyin.

Kendinizi sevmekle başlayın güne. Orada saf, duru ve hakikatli samimiyete rast gelirsin. Kimseyle işin olmaz, çok da iyi anlaşırsın. Kendinle söyleşir, kendine yetersin. Bütün seviyormuş gibi yapanları temize çekersin. Hatta gidenler umurunda bile olmaz. Teşekkür bile edersin kendine. Kendinle baş başa kaldığım için eskiden çok üzülürdüm gidenlerime. Şimdi teşekkür ediyorum. Zaten yüreğimin tellerine değse, sevginin notaları olarak kalırdı. Artık kutsuyorum gürültüsüzce gidenleri.

Kendini keşfetmeden sen olamazsın. Kendimi sevmeyi bildim bileli şiirlerim yüreğimde nilüfer oluyor. Gözlerimde menevişler ve hareler, geceme yıldızlar yağıyor.Kanat çırpıyor güvercinler, kalbime rengarenk kelebekler yağıyor.

Gelincik tarlası düşlerime bir yanım türkü diğer yanım soluk soluğa zılgıt çekiyor. O kadar uzak kalmışız ki birbirimize duymamışım bize çalınan şarkıları, bize söylenen sevda sözcüklerini!

Çünkü kendimi sevmeye çok geç kalmışım. Beklemeyin kimseden sevmesini.Kendinizi öyle çok sevin ve kendinize öyle sarılın ki iki kolunuzla sımsıkı, taa yüreğinize insin gücü ve dokunsun parmak uçlarınıza kadar.

Ne keyifli kendini sevmek! Bu sevginin tadı tuzu dilimizin ucunda. Dans ediyor perilerim, hareler çizerek kanatlanıp uçuyor gökyüzüne doğru. Nasıl da güzelsin! Tütüler içindeki omuzlarımda kanatlarım, elimde asam ve başında tacım.

Anlatamam ki… Sen insanlarla uğraşarak hasta edersin kendini. Ben ise önce kendim, sonra bir avuç sevdiklerim. Tedavi ediyorum açtığınız yaraları, iyileşiyorum sevgiyle ve kendimle.

Yine en güzel ilaç sevgi. Sevgiler ,sevgili BEN!

Kıymet Şahin

25.Mart.2024 22:36