Sevgili Okurlarımız, Günümüzde Sosyal medyada  facebook ve twitter üzerinden  bazı insanlar, herkes için değil yanlış anlaşılmasın iftiracı, titancı kendini bilmezler biribirlerini karalayarak sosyal medyayı  birbirine çamur atma sanatı haline getirdiler. Kim daha okkalı laf atarsa, halk onu alkışlar durumda. Bu duruma sebep olan da sözüm onlara at gözlüğüyle bakan Sosyal medyanın kendini bilmez  çapsız  cambazlarının ,tutum ve davranışlarıdır. Yapılan haksızlıkların, adaletsizliklerin iftiralarının üzerini örtmek mümkünmü Allah sorar bunun hesabını ama bilene ,vicdan sahibi olana muhakkak bu dünyada olmasada mahşeri dünyada sorar. zaten vicdan sahibide asılsız,tutarsız ,yalan, dolan, fırıldak işiyle   iftiralarla uğraşmaz.
Kendini bilmez iftiracı insanlar, bu şekilde çamur at izi kalsın mantığı ile sosyal medya üzerinden prim yapabilmek amacıyla bu yollara başvurması oldukça üzücü.dedikodu yapmak, yalan yanlış açıklamalarda bulunmak kimseye ne kısa ne uzun vadede bir şey kazandırmaz, kazandırmamalı da.
Neymiş efendim Bugünlerde bazı densizler sosyal medya üzerinden binlerce insana iş imkanı sağlayan ve her fırsatta ben işçi kardeşlerimle bir oldum onların emeklerinin ve alınlarının teriyle mücadelemizle bugünlere geldik diyen  Köfteci Yusuf üzerinden Asılsız, Tutarız iftiralara başladılar. 
Yahu kardeşim Köfteci Yusuf'un yüzün üzerinde şubesi var. Açık ve net olarak her şubesi vatandaşların gözü önünde hizmet veriyor. rağbet artıkça Her geçen gün ek işçi takviye ederek şubelerinin sayısını artırıyor. Binlerce insanlara iş imkanı sağlayarak bu kardeşlerimizi  iş ,aş sahibi yapıyor. 
Elbetteki Olacak o kadarda, meşhur bir ata sözümüz  var " Meyve veren ağaç taşlanır." Yusuf bey Allah sizin ve ekibinizin yolunu  açık etsin gücünüze güç katsın yanınızda çalışan o personel arkadaşlarımızın çocuklarının duası sizinle, Çamur at izi kalsın atılan o çamur inanki hem Allah katında hemde vatandaşların takdiriyle size ve ekibinize mükafat olarak dönmektedir.
Allah yolunuzu açık etsin 
Üstad Necip Fazıl Kıskürek'in bir dörtlüğüyle yazımı noktalamak istiyorum.
Utansın
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!