İran yakaladığı PKK'lıları hızlı bir yargılamadan sonra, şehrin orta yerinde, darağacı vinçlerinde sallandırıyor, hem de göstere göstere... Kimse İran'a bir şey diyemiyor, çünkü haklı...

Almanya Beider Manhoff çetesini yakaladı, cezaevine koydu. Fakat bir gece çetenin bütün üyeleri cezaevi ranzasında kendilerini astıklarını duyurdu... Hiçbir devlet çıkıp da ya hu Almanya bir insan cezaevi ranzasında kendini asamaz, insan hakkı, hukuk, demokrasi diyemedi.

Diyemedi çünkü devletin de kendini savunma hakkı vardır.

Bütün dünyada durum böyle iken bizim siyasal İslamcılar iki de bir dillerine dolar. "İstiklal mahkemelerinde şu kadar adam asıldııııı, insanlık, hukuk, demokrasiiiiiii..."

He ya, o kadar adam asıldı... Kurtuluş Savaşında, İskilipli Atıf gibi kimileri İngiliz'den, Yunan'dan yana oldu, Türk Mehmetçiğine ölüm fetvaları verdi mi?.. Verdi... Öyleyse devlet hak ettikleri cezayı vermiştir.

Şeyh Sait, Seyyid Rıza devlete baş kaldırdı mı?.. Kaldırdı... Öyleyse devletin bekası onların kellesi alınmıştır. Konu bu kadar basit.

Ve daha Anadolu'da Cumhuriyete karşı isyanlar başlamış, hem de düzinelerce... Elebaşılar toplanıp darağaçlarında sallandırılmış. İran gibi, Almanya gibi genç Türk Cumhuriyeti de kendini koruma hakkını kullanmıştır.

Güneydoğu'daki hendek savaşlarında apartman bodrumlarında sıkışan binlerce PKK'lı lav silahları ile diri diri yakıldı mı?.. Yakıldı... 50 yıl sonra o zamanın İslamcıları çıkıp "Tayyip binlerce kişiyi diri diri yaktıııııııı" diye sempozyumlar yapacak, kitaplar yazacak, mitingler yapacak"... Yapsınlar, Tayyip Erdoğan da devleti koruma hakkını kullanarak lav silahları ile yakılma kararını aldı ve doğru olanı yaptı çünkü devletin kendini koruma hakkı her şeyin üstündedir.

Genç cumhuriyeti yaşatmak için Atatürk'ün kurdurduğu İstiklal Mahkemelerinin her idam kararı doğrudur.

Bu ülkenin kem talihi Siyasal İslamcılar, şimdi anladınız mı?