Milletin hayrına önemli bir iş yaptılar: Tokat'ta, Kars'ta MHP'ye, Nevşehir'de iyi Partiye, Sivas'ta BBP'ne, diğer bölgelerde de CHP adayına oy verdiler.

TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN

TAM BAĞIMSIZ ÜLKÜCÜLÜK

Bağımsız Ülkücüler son 30 yılda Türk Milleti'nin hayrına bu kadar etkili, bu kadar önemli bir iş yaptılar: Tokat'ta, Kars'ta MHP'ye, Nevşehir'de iyi Partiye, Sivas'ta BBP'ne,diğer bölgelerde de CHP adayına gümbür gümbür oy verdiler.

Belediye tabelalarından TC'yi indiren, makam katına Jakuzi koymaktan utanmayan, 30 Ağustos törenlerinde Atatürk'ü değil Kadir Mısıroğlu'nun anan AKP adaylarını siyaset çöplüğüne fırlattılar.

Seçim kazanan adaylardan %12-14 aralığında gezinen Bağımsız Ülkücülerin oylarını çekip alın hepsi seçimi kaybedecektir. 2014 seçimlerinde de böyle olmuştu ama o seçimlerde Meral Akşener "Ankara'yı Mansur'a ben kazandırdım, İstanbul'u Ekrem'e ben kazandırdım" uyanıklığı ile gerçeği perdelemişti. Bu seçimde onlara açtı ağzını, yumdu gözünü, her çirkinliği yaptı. "Mansur'a ve Ekreme oy vermeyin" diye orasını burasını yırttı. Sonuç?.. Bağımsız Ülkücüler Akşener'e "Sen kim oluyorsun, biz maraba değiliz, emir kulu değiliz!.." diye haykırdı.

Size kitabın ortasından bir şey yazayım mı?.. Bağımsız Ülkücüler özgürlüğün tadını aldı, artık onları hiçbir partinin avlusuna hapsedemezsiniz, hiçbir genel başkanın emri altına alamazsınız. O yüzden "Ülkücüler tek çatı altında toplansın" numaralarını da yutmazlar. Akşener'in de proje ürünü olduğu ortaya çıktıktan sonra sadece yoğurtu değil dondurmayı da üfleyerek yiyeceklerdir. Haklılar ama. Ülkücülerin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.

Partiler kurulsun, teşkilatlar açılsın ama onlar kendi yoluna Bağımsız Ülkücüler kendi yoluna gidecektir. Alman, İngiliz ve Fransız demokrasisinin bağımsız seçmenleri geleneğini Türk demokrasisine Bağımsız Ülkücüler taşımışlardır. Bundan sonra "Keser dönecek, sap dönecek, yanlış hesaplar Bağdat'tan değil Bağımsız Ülkücülerden dönecektir".