İmam caminin lojmanında değil , caminin minberinin altında genç bir kadınla sıcak saatler yaşarken; "Ahhh!.. Ohhh!.." sesleri yüksek çıkınca..

İmam caminin lojmanında değil (Orada hanımı var çünkü), caminin minberinin altında genç bir kadınla sıcak saatler yaşarken; "Ahhh!.. Ohhh!.." sesleri yüksek çıkınca camiye namaz için gelen bir vatandaşa yakalanıyor.

Başörtülü bir yosma işyerinde 25-30, mahallesinde 35-40 erkekle birlikte olmuş. Kadın hamile. Peki çocuğun babası kim?.. İşte gerçek hayattan bir kesit. Atv ekranlarında çocuğun babasını aramak haftalarca sürdü. Sonunda babayı bulabildiler mi bilmiyorum. Yalnız aklımda önemli bir ayrıntı kaldı. Kadın saçının teli görünmesin diye ekranlarda iki de bir başörtüsünü düzeltiyordu, saç teli çok önemli çoook!..

Av. Ateş Hatinoğlu yazmış bunu da:

"Hakim boşanma davasına baktığı kadınla dava devam ederken ilişki yaşıyor. Kadın, hakimden hamile kalıyor. Hakim "Çocuğu aldırma , karımı boşayıp evleneceğiz" diyor. Hakim kadını boşadıktan sonra kendi karısından da boşanıyor. Bu sırada çocuk doğuyor ve kadının eski kocasının nüfusuna yazılıyor. Hakim ve kadın evlendikten sonra çocuğun soy bağının iptali davası açıyorlar.

Kıyamet bu dava da kopuyor! Mahkeme’nin yaptırdığı DNA testinde çocuğun babasının hakim değil kadının eski kocası olduğu ortaya çıkıyor.

Brezilya dizisi değil gerçek. Kadın boşanmak isteyen hakimi öldürüp intihar ediyor. "

"Holivud filmleri ahlak bozar"mış, dini bütün Müslümanlar öyle diyor. Atv ve Show Tv ekranlarında yayınlanan gerçek hayattan kesitlerin günlük süresi üçerden altı saat, Holivud filmlerine de 10 basar, reddetme şansınız da yok; gerçek olaylar çünkü.

Peki miting meydanlarında Kuran sallayan Reis bu konuya niye el atmaz?.. Üstelik o iki kanal da havuz medyadan besleniyor, Reis'in kankaları yani.