Ulu Önderimizin aydınlık yolu bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından büyük başarılarla sürdürülmektedi

Modern bağımsız Azerbaycan devletinin mimarı ve kurucusu, milli beraberlik ve bütünlüğü sağlayan Azerbaycan ideolojisinin kurucusu, milletimizin ve devletimizin kurtarıcısı, Ulu Önder Heyder Aliyev'in Azer Baycan halkına yaptığı en büyük hizmetlerden biri şüphesiz Azerbaycan'ın kurtuluşudur jani devlet adamlığı ve bunun sayesinde ülkenin siyasi tarihinde yeni bir aşamanın açılması.

Onun liderliğinde Nahçıvan MR'da sosyo-ekonomik durumun iyileştirilmesi ve ilerleme yolunda.

politikası, hukuk devleti ve sivil toplum kurma süreci, siyasi kültürün temelinin atılması, sürdürülebilir siyasi-hukuki reformların uygulanması, aynı zamanda milli dayanışma ve bütünlüğü sağlayan ideolojinin oluşturulması unutulmaz.

Ulu Önderimizin aydınlık yolu bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından büyük başarılarla sürdürülmektedir. Buda bir daha demeye esas verir ki Naxcivan inkisafiyla yeni zirveler fəth edecek.

Dünya devletleri bugün İlham Aliyev'in yürüttüğü politikaya değer veriyor. Yorulmadan sürdürdüğü müzakere sürecinde ülkemizde yaşanan gerçekleri dünyaya aktarmakla kalmadı, siyasi, diplomatik, ekonomik ve askeri alanlarda işgalci Ermenistan'a karşı bariz bir avantaj elde etti. Ve bu bizi çok mutlu ediyor.

Heyder Aliyev'in yolunun takipçisi, yolunu aydınlatan İlham Aliyev'in iç ve dış politikasını beğenen, Hak Adalet Partisi Genel Başkanı, Akademisyen Ali İnsanov'un bu yolda konumunu ve politikasını alkışlıyor, başarılar diliyorum.

Yaşasın Azerbaycan ve onun kurnaz insanları!

Hak Adalet Partisi

Naxcıvan MR Bölge Merkezi Başkanı

27.07.2023