Bugün benim doğum günüm arkadaşlar

Sevindim çünkü bir yaş daha geldi yaşıma Geriye dönüp baktığımda toz sisden daha temiz ve berrak bir yoldan geçtiğimi gördüm. Baktım ki sadece güzellikler kalmış hafızamda, kusurlar temizlenmiş etrafımdan.

Dünyaya neden geldim kimin için geldim diye düşündükçe aklımdan tek bir şey geçiyor. Dünya bir sahne ve ben de diğerleri gibi rolümü oynamaya geldim. Şikayet etmeye değil teşekkür etmeye geldim. Allahın verdiği nefese, güzelliği gören gözlere, güzel sözler duymaya, dünya zevklerini tatmaya ve bunların hepsine şükretmeye geldim.

Çok zor anlar yaşadım yere düştüm ayağa kalktım üzülmedim İnsan düştüğünde ayağa kalkarım düşüncesine takıldım ama cesaretim kırılmadı.

Dost gördüklerimden aldığım darbeler beni hayata daha çok bağladı. Dost kılığında düşmanlarımı da tanıdım ve etrafımı onlardan temizledim. Beni yanlız bırakmayan, elimden tutan, her zaman yanımda olan, beni ve ailemi sevdiklerimi korusun diye dua eden Rabbime dua ettim. O'ndan zenginlik, boy, sadelik ve en önemlisi sağlıklı bir yaşam istedim. Hastalıklardan, hastalıklardan, skandallardan uzak tutmasını istedim. Yaşım ilerledikçe eksik ve eksik isteklerimi yerine getirmeye niyet ettim.

Dün gece ayın gururlu bakışları altında yıldızların akışına niyet ettim. Asrın sorunu olan lanet hastalıklardan kurtulmaya niyet ettim sağlık kazansın herkesin yüzü gülsün Rabbim beni ve sevdiklerimi korusun devletimize zeval vermesin milletimize şaad olsun.

Yıllar geçse de geride bıraktığım izlere ve yaşadıklarıma bakınca renkli dünyamızda rengarenk bir hayat yaşadığımı görüyorum. Mücadele dolu bir hayat, neşe dolu bir güzellik, mutlu olmaktan çok hoş anılarla dolu bir hayat, başarılar dileyerek, yeni 364 güne "merhaba" dedim.. Pastamızdaki mumları üflerken, tüm üzüntü ve olumsuzlukların yok olması umuduyla tek bir cümle geçti kalbimden; "İyi ki doğdun Nazila! Sağlıklı olun, mutlu olun, sevdiklerinizle ve dostlarınızla kalın! "

Bu arada bu sevgili ve güzel günümde beni unutmayan tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.