Türk Milliyetçilerinin siyasi iradelerinin parçalanmış bölünmüş oylarını 1.Turda Türk milliyetçisi bir aday etrafında bir sandıkta toplamak hedefi “bölmemi?

Türk Milliyetçilerinin siyasi iradelerinin parçalanmış, bölünmüş oylarını 1.Turda Türk milliyetçisi bir aday etrafında bir sandıkta toplamak hedefi “milliyetçi oyları” bölmek mi ?

Herkes milliyetçilerin ve ülkücülerin oylarının en az üçe bölündüğü gerçeğini biliyor:

Millet İttifakından yana olanlar,

Cumhur İttifakından yana olanlar,

Her iki ittifaka da karşı olanlar.

TBMM seçimlerinde partiler arasında bölünmüş olan milliyetçi oylar daha da fazla parçalı.

HDP hariç her iki ittifakı oluşturan toplam 9 partiye ve ittifak dışı diğer partilere milliyetçilerin oy atacağı gerçeğine karşı kim hayır diyebilir?

Şimdi bu bilinen gerçekler karşısında “MİLLİYETÇİ İTTİFAK” olarak gelin hep birlikte Türk Milliyetçisi bir başkan adayı etrafında oylarımızı birleştirelim, gücümüzü ortaya koyalım hedefi nasıl oluyor da “milliyetçilerin” oylarını bölmek olarak görülebilir?

Herkes taraftarı olduğu ve destekleyeceği ittifaka göre “MİLLİYETÇİ İTTİFAKI” oylarını bölmekle suçlayabilir elbet.

Nasıl oluyorda oylarımızı birleştirelim derken oyları bölen oluyoruz?

TBMM seçimlerinde partiler arasında milliyetçi oyların bölünmesine ses çıkarmayanların, koltuk ve makam hesabı ile destekledikleri ittifaklara şirin görünmek için “oyları bölmeyin”, şuna yarar buna yarar fısıltıları ve iddaları ne kadar inandırıcı ve ikna edici olabilirler?

Türk Milletinin ve ülkemizin sorunları,Türk milliyetçilerinin emanet olarak; emperyalistlerin ve siyasi ümmetçilerin dümenci olduğu kayıklara tayfa olmaları binmeleri ile asla çözülemeyecektir.

Pişman olmakla, utanarak pişman olmak arasında haysiyet yarası almakta var !

Hakkı Şafak SES