Viran olmuş yıkılmış Adıyaman’ı cazibe merkezi haline getirmek gerekli. Bunun için misyonlu ve vizyonlu atanmış ve seçilmişlere ihtiyaç var.

 Eminim atanmış ve seçilmişlerin içindeki her isim bir birinden değerli ancak elini ve yüreğini taşın altına koyacak gerçekten var olan, varmış gibi davranmayacak kişilere ihtiyacımız var.

 Eminim bir çoğumuz fotoğraflarda fotojenik ve çekim gücü yüksek çıkıyoruz ancak çizmeyi ayağına geçirecek işçi tulumu giyecek insanlara ihtiyacımız  var.

Evet çevre ve şehircilik Adıyaman’a yeni bir vizyon  katacak projelerin hazırlığı içinde. Bu projelerde çizildiği gibi yapılırsa Adıyaman’da büyük  bir değişim olacak ve  çok güzel olacak.

Proje Hoca Ömer mah. Yeni pınar mah. ve Sıratut mahallesinin bir kısmını içine alıyor ve bayağı çok güzel bir proje oluşmuş. Bakalım bu projeyi devreye sokup yapabilecekler mi? Bitirebilecekler mi? Sonu gelecek mi? İnşallah bir aksilik olmaz kararlı ve istikrarlı olunur ve sonu güzel olur. Projeyi gördüm beğendim çok güzel bir proje idi.  

Eminim Belediyemiz de şehrin çehresini değiştirecek birçok proje ile hazırlık yapmaktadır. Şehrin çehresini değiştirecek atılım ve yatırımlar içerisindedir. Buna inanıyorum çünkü tatlı bir yarış olacağına inanıyorum. Bu tatlı rekabet ve yarışın sonunda biz Adıyamanlılar karlı ve kazançlı çıkacağız.

 Adıyaman projelere doymayarak daha güzel, daha temiz, cazibeli bir Adıyaman’ı elde etmiş olacağız. Temennim bu şekilde bakalım yaşayıp göreceğiz. Yine temennim odur ki Adıyaman’ın eskisinden çok daha güzel yaşanabilir bir kent haline geldiğini görmek.

 Haydi Adıyaman çekinmeyelim isteyelim bildiklerinizi, gezip gördüklerinizi, daha güzel ve kolay nasıl yaşarım şu bahtsız Adıyaman’ı daha güzel hale nasıl getirebilirim diye düşünüp ilgili kişilerden şımarık bir çocuğun istediği gibi her şeyi sınırsızca memleketimiz için isteyelim.

 Mesela her mahallemize bir park isteyelim ( içerisinde Altın şehir mahallesinde ki parkta  bulunan sosyal tesis gibi bir tesisin olduğu gibi)   tenis ve basketbol sahalarının olduğu bir park ve bahçe isteyelim. Buradaki tesisleri belediyenin işlettiği fahiş fiyatların olmadığı alanlar olsun. Bu Sosyal alanlar vatandaşın bunu unutmayalım kiraya vererek şahsileştirmeyelim. Çünkü bunlar hizmet yerleri, bu tesisleri kiralayanlar kar amacı güttüğü için yüksek fiyatlar ile hizmet vermekte ve oraya vatandaş gidip oturamamaktadır.

 Belediyeler kar amacı gütmediği için vatandaş uygun fiyata hizmet almaktadır. Hem bu sayede belediyemiz işçi istihdamında da bulunmuş olacaktır.   Altın şehir sosyal tesisinde olduğu gibi kaliteli mekan, kaliteli malzemeyi uygun fiyatlar ve imkanlar ile vatandaş kullanmaktadır.

 Evet arkadaşlar yazımın sonuna gelince başta da dediğim gibi bize tulumunu çizmesini giymiş insanlar lazım, ufku geniş vatandaşa hizmet edecek vatandaşı üzmeyecek çalışacak Adıyaman’ı yeniden ayağa kaldıracak kişilere ihtiyaç duyuyoruz. Çevre ve şehirciliğin projesini destekliyor ve bir an önce bitmesi için sabırsızlık ile bekliyoruz..