Mavi kanat takmış hayallerin özleminde demlenmeyi, bulutlara bakmayı, şükür dedittiren nefesi hissetmek ne güzel bir nasiptir. Özlemin huşusunu kalbime nakşederken

Mavi kanat takmış hayallerin özleminde demlenmeyi, bulutlara bakmayı, şükür dedittiren nefesi hissetmek ne güzel bir nasiptir.

Özlemin huşusunu kalbime nakşederken

Kimi mekan değiştirirken üzülür, buruk haller ve keşkeler dizilir kursağına...

Kimide sevinçle, huzurla toplar, zira üzerinden büyük bir yük kalkmıştır...

Sevinçle kendine aitleri toplamak, ruhun sevinirken, seni ümit edenlerin gözyaşlarını, gitme, buranın demirbaşısın, bize kendini alıştırıp niye gidiyorsun, anne yanım, sizin yeriniz çok özel hocam, bizi garip bırakma buralarda cümlelerinde üzülmek yerine çok şükür dedittiren bir bahar serpti ruhuma...

Bir yıllık bir görevlendirmede biriki kişi dışında çoğunluğun gönlünde taht kurmak, yüreklerinin kahramanı olmak, hepimizin üzerinde hakkın çok helal et, ailemden biri gibisiniz, dünya görüşümüzü değiştirdin denilmesi huzur yanımdır.

Geçtiğimiz yerlerde güzel iz bırakmak gayretle, karşılıklı emeklerle sevgi ile inşa olur.

Herkesi memnun etmek yerine arka sıralar, sizi görünce duruşunu düzelten bir saygıyı, dükkanımın yarısı atölyenizdir, Belediyemizin sınırları içinde emeklerinize atölye tahsis edelim, üretimlerinizi bizim kurumumuzda görmek isteriz, kurumumuzun kültür işleri müdürü olur musunuz?

Kooperatif Başkanlığı, Avrupa Projeler Bölümümüzde görevlendirelim, Belediye Kültür İşler Müdürlüğü, Müzeler Sosyal Etkinlikler Şb. Md. Sanat Rapörtörlüğü görevlerine davet ve teklifler gurur, onur yanımdır.

Lakin tüm gün mesailer sanatsal üretimimi engelleyip, hayatımızı ıskalıyoruz.

Stresle ömür tüketmeye gerek var mı?

Sanattan uzak bir vazife mutlu etmiyor gönlümü...

Birde sanatla inşa edilen emeklerin karşılıksız kalması, sanatkarlara ses olmak, anlaşılamamak keder yanımız olup, dingin, huzur ve özgürlük hiçbir makamla değişmeyeceğimdir.

20 yılda emeklilik kabul edilirse düşünmeden emekliliğe ayrılıp, aktif siyaset yada sanat ateşeliği ile yolculuğuma devam diyeceğim.

Ömür var ise...

Kader gayrete aşıktır!

Nasibe ne düşecek, güzellikleri hisseden kalbime EYVALLAH....

SULTANCA