Silifke’de dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Cumhuriyet okulunda, orta ve Lise öğrenimini 1967 ve 1972 yıllarında Silifke Kız Enstitüsünde tamamlamıştır. 1990-1993 yılları arasında Ankara Kız Teknik Olgunlaşma Enstitüsünün Stilistlik ve Moda Tasarım bölümlerini birincilikle bitirmiştir. Yurt içinde ve yurt dışında Moda Tasarımcısı olarak isim yapmış firmalarda önemli modellere imza atmıştır. Silifke’nin önemli yerel uluslar arası sanatçılarındandır. Resim çalışmalarında Akdeniz mitolojisinin yöresel değerlerini kullanmaktadır. Memleket sevdalısı olduğu için resimlerinin birçoğu yöresel değerleri içermektedir. Eserlerinin pek çoğunu izlerken kendinizi Taşeli yöresinin bir coğrafyasında geziyor ve yöremiz insanıyla sohbet ediyor hissine kapılırsınız.
Mersin’de bulunan atölyesinde meraklı dostlarına ışık olurken yeni eserler üretmeye de devam etmektedir. Atatürk porteleriyle ünlenmiştir.
Mersin bölgesi, Silifke Belediyesi ve Güzelyayla Festivallerinde defile, güzellik yarışması vb etkinliklerin düzenlenmesinde ve jürisinde görev almıştır.
22 dalda koleksiyon oluşturması ve her bir koleksiyonda 40-70 arası eser bulunması sebebiyle binlerce tablo eseri bulunmaktadır. Bütün sergileri belgelidir.
Silifke Taşucu Amfora Müzesine mitoloji dalında yaptığı 60 adet eserini bağışlamıştır. Ölümünden sonra yöresel eserlerini, kurulması halinde resim müzesine bağışlayacağını yakınlarına vasiyet etmiştir
Geleneksel Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivallerinde 24 yıl Resim Sergisi açmış olup komite ve jürilerinde görev almaktadır.
Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinde asırlık dokumalardan, nakış, dantel ve antik kumaşlardan hazırladığı defile ile izleyicilere unutulmaz bir keyif yaşatmıştır.
Yurt içinde 200 kişisel sergi, yurt dışında 4 kişisel sergi açmış ve 38 karma sergiye katılmıştır. Sergileri ayrı ayrı yazmaya sayfamızın yetmeyeceği gibi paylaşım amacımız da farklıdır.
Yurt içinde ve yurt dışında Amerika, Almanya, Japonya, Ukrayna, Yugoslavya, Kıbrıs, Hindistan, Libya gibi ülkelerde özel koleksiyonlarda, müzelerde ve makamlarda eserleri bulunmaktadır.
Memleket sevdalısı hemşerime sağlıklı uzun ömür diliyor ve daha nice yıllar yeni eserler üretmesini bekliyorum.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi