O süreçte Halk TV Sayın Akşener'i yerden yere vurmuş gayet seçimi kaybedersek bunun sorumlusu Meral Akşener'dir denmişti

Bu seçimin bir kaybedeli iYi Parti, Bir kaybedeni de zafer partisidir.

IYi Parti'de Sayın Meral Akşener'in ipleri koparıp gel git yapması kendisine olan güveni zedelemiştir. O süreçte Halk TV Sayın Akşener'i yerden yere vurmuş gayet seçimi kaybedersek bunun sorumlusu Akşenerdir demişti.

Anketlerde yüzde 13 civarında görünen iYi Parti bir anda%8'lere düşmüştü. Bugün seçimde almış olduğu %9 oy oranı da teşkilatların sağlıksız adamlar tarafından yönetildiğinin ve yanlış adamlarla seçime gidildiğinin açık bir göstergesidir.

Keza kendi partisini yönetemeyen ve provakatif eylemlerle durumu kurtarmaya çalışan Sayın ümit Özdoğ'ın partisi Zafer Partisinin de hiçbir esamesinin olmadığı hiç ortaya çıkmıştır.

Bu mağlubiyetin tek sorumlusu da Sayın Ümit özdağtır. Çünkü oyları %7'ye tırmanmışken birlikte yürüdüğü yol arkadaşlarını tırpanlamış saha dışına atmış hatta onlara zarar verecek siyaset izlemiştir.

Sinan OGANa oy veren %5 seçmen kitlesi ATA ittifakına sadece %1,5 oy vermiştir.

Bütün bu dağınıklık ve birbirine düşen siyaset yüzünden pek çok insan da istemeye istemeye MHP'ye geri dönmüştür. Türk milliyetçilerinin Bu saatten sonra yeni bir çatı altında yeni bir vizyonla siyaset sahnesine girmesi gerekiyor.

Başarısız olanlarla yol yürümeye hiçbir Türk milletiyetçisinin bir mecburiyeti yok.

Ertuğrul Kalafat