Çok ama çok güzel bağırdınız, öyle ki, can havliyle çıktığınız ağır hasarlı binaları sesinizin desibeliyle yıkacak gibiydiniz.

CHP'nin şarkılı türkülü seçim otobüsünün çarşıda fink atmasına nispet yaparcasına bu akşam AK Partili yüzlerce genç çarşıda ağır hasarlı binaları yıkacak derecede yüksek sesle sloganlar atarak kendilerince seçip startı verdiler.

Bağırdılar, çağırdılar, kendilerince güçlü gördükleri rakibine meydan okudular.

Ayaküstü sohbet ettim kendileriyle.

Vaziyet nasıl, dediler. Vaziyeti boş verin dedim. Siz bu akşam gerçekten harikaydınız. Çok ama çok güzel bağırdınız, öyle ki, can havliyle çıktığınız ağır hasarlı binaları sesinizin desibeliyle yıkacak gibiydiniz.

Bozuldular tabii. Çarşıda şarkılı türkülü gezen CHP'nin seçim otobüsünü neden görmüyorsun dediler.

Yani bu yaptığınız onun karşılığı mı dedim, evet dediler. Her ikinize de mübarek olsun dedim.

Şehir bunca enkaz altındayken, her gün onlarca ağır hasarlı bina gözlerinizin önünde yıkılıyorken, insanlar sevdiklerinin fotoğraflarına sarılıp geceleri gizli gizli ağlıyorken siz burada büyük bir coşku içinde bütün şehri uyandırmak istercesine sloganlar atıyorsunuz ya mübarek olsun.

Ortam daha fazla gerilmesin diye uzaklaşmak zorunda kaldım. Onlara kalsa çokluklarını kıskanıyordum. Zerre kadar kıskanmışsam Kahrolayım. Şehrim adına ne kadar üzüldüysem onlar adına o kadar utandım.

Üzüldüklerim, belki de bu yazıdan dolayı bana en çok kızanlardır.

"Unutmadık, unutturmayacağız!" afişleriyle şehrin en mutena yerlerini süsleyenler, bir yandan şarkılı türkülü seçim otobüsüyle, diğer yandan şehrin göbeğinde attıkları seçim sloganlarıyla gerçekten neyi unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını gösterdiler bize.

Unutmadığınız ve unutturmayacağınız bu ise Rabbim tez zamanda kalplerinize merhamet ihsan etsin.

1 Mart 2024 Cuma