kaybetme korkusu yaşasaydı Adıyaman'ın hiçbir şeyi olmasaydı bile bugün kesinlikle bir stadyumu bir şehir hastanesi ve iki çevre yolu olurdu...

22 yıldır ülkeyi tek başına yöneten iktidar partisinin Adıyaman'da 5 vekilden üçünü kaybetme riski olsaydı ya da herhangi bir dönem belediye başkanlığını kaybetseydi ya da kaybetme korkusu yaşasaydı Adıyaman'ın hiçbir şeyi olmasaydı bile bugün kesinlikle bir stadyumu bir şehir hastanesi ve iki çevre yolu olurdu...

Tam 22 yıldır iktidar partisine her istediğini veren Adıyaman sadece onun kendisine verdikleriyle yetindi. Bir gün olsun bir şeyi istemeyi akledemedi. Alternatif arayışına girmedi. Komşu illere verilenlerin dedikodusunu yapmakla heba etti enerjisini.

Şimdi yine bir yerel seçim öncesinde onlarca kez ısırıldığı yerden bir kez daha ısırılmak üzere. Hem de göz göre göre hem de bile isteye. Hem de bir Nisan 2024 Pazartesi sabahından itibaren sahipsiz #Adıyaman naralarını atacağını bile bile.

Tam teşekküllü bir Şehir Hastanesi mi istiyorsunuz, şehrinize yakışır bir stadyum mu istiyorsunuz, şehrin ikinci üçüncü bir giriş çıkışının olmasını mı istiyorsunuz, şehrinizin bir şehre benzemesini mi istiyorsunuz, komşu illere yapılan hizmetlerle enerjinizi tüketmek yerine kendi şehrinize yapılan hizmetleri mi konuşmak istiyorsunuz, her ne istiyorsanız bilin ki önünüzde muazzam bir fırsat var. Fırsatı ganimete çevirmek ve istediğinizi almak tamamen elinizde.

Tam 22 yıldır verdikçe kaybettiğinizi ve sahipsiz bırakıldığınızı göremiyorsanız bir kez daha kaybetmeye doğru yavaş yavaş ilerliyorsunuz demektir.