"Vay efendim Kılıçdaroğlu Ümit ÖZDAĞ'a neden İçişleri Bakanlığı ve MİT 'in verilmesini pazarlık yaptı diyorlar

Yandaş yazarlar ortaya çıkmış "Vay efendim Kılıçdaroğlu Ümit ÖZDAĞ'a neden İçişleri Bakanlığı ve MİT 'in verilmesini pazarlık yaptı.diyorlar.

İttifak görüşmesi yapan iki genel başkanın birbirinden bir şey talep etmesi ayıp veya kusur değil ki.Siyasetin özünde zaten menfaat vardır.

Bir astsubayı MİTin başına getirirken biz bir şey dedik mi aynı şahsı aldınız birde Dışişleri Bakanı yaptınız sesimiz çıktı mı.ülkeyi yönetenTaktir hakkını kullanır dedik.

Ümit Özdağ'da Devlet ve güvenlik konusunda bilgili ve tecrübeli bir isim.Elbette Sayın ÖZDAĞ'da uzmanı olduğu en iyi işi talep edecektir.Akademide istihbaratta ders veren birisi güvenlikle ilgili bir görev neden talep etmesin.

Asıl sıkıntı şu, İYİ Parti yönetimi bu işten neden rahatsız olmuştur.Madem ki ülkede tek adam yönetimine karşıdırlar o zaman Zafer partisininde parlementer sistemden yana olduklarını bildikleri halde bu çığırtkanlıklarının sebebi ne ola..

Zafer partisinin en önemli politikası, sığınmacıların tamamının yurtlarına geri gönderilmesidir. Yoksa bazı muhalefet partileri bu keskin çizgiden mi rahatsız oldular.

Seçim sonuçlarındaki başarısızlıklardan sonra CHP'nin ve İYİ Partinin içi kaynamaya başlamıştır. Ne özeleştiri nede vicdan muhasebesi yapabiliyorlar. Eğer Ümit Özdağ partisindeki kadrolara sahip çıkabilseydi Liyakat ve ehliyete dikkat edebilseydi, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği Türkiye'de büyük bir boşluğu dolduracak ve iktidar yolunda önemli bir adım atacaktı.

Ahh ahh. Itlerle kurtları birbirine karıştırdı Hoca.kibir ve egosunun esiri oldu ve etrafındaki çakalların partiye verdiği zararı frenleyemedi. Türk milletinin umudu olacak Bir siyasi partide umutlarla birlikte heba edildi.

Yaşanan olaylardan ders alıp ya yeniden partisini düzeltecek veya savrula savrula bu siyaset arenasında diğer partilerden farkı olmayacaktır.

Nasıl ki başkaları Zafer Partisi'ni acımasızca eleştirirken canım acıyorsa, Ümit özdağ'ın hata üstüne hata yapmasını da yüreğim bir türlü kabul etmiyor. Yapacak bir şey yok En doğrusu uzaktan seyretmek deyip kendi kendime ayar vermeye çalışıyorum ben de..

Ertuğrul Kalafat