İzrail yüzlerce mağduriyet filmleri, belgesellerle dünya kamuoyu üzerinde önemli ölçüde başardığı mağdur algısı bugün için bitti

Siyonist İsrail nefreti tüm dünyayı sarıyor.

Bebek katili İsrail'in 75 yıldır kullandığı 'Holokost' mağduru maskesi düştü.

Antisemitizm söyleminin 'Arz'ı Mev'ud' fantezisi sapkınlığına giydirilmiş bir kılıf olduğunu tüm dünya gördü.

#israil, bebekleri öldürürken kadraja girdi ve yakalandı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana yüzlerce mağduriyet filmleri, belgeseller yaptırarak dünya kamuoyu üzerinde önemli ölçüde başardığı magdur algısı bugün için bitti, tükendi.

Bugün itibariyle 48 günden bu yana Hamas'ı cezalandırmak, yok etmek iddiası ile Savaş başlatan İsrail, sadece sivilleri, masum sabileri ve hamile kadınları hedef alarak onbinlerce masumun kanına girdi.

İsrail'in savaş olarak adlandırdığı şeyin gerçekte bir savaş olmadığı, İsrailli siyonist bir bakanın deyişiyle "Nüfus budaması" ya da bir başka siyonist yetkilinin ifadesiyle 'Çim biçme operasyonu' olarak adlandırdıkları bir soykırım olduğu gün gibi ortaya çıktı.

İsrail katliamının ilk günlerinde bile fark edilen gerçek, ABD ve batılı devletlerin, bu hadisenin başlangıcı olarak lanse ettikleri 7 Ekim'de Hamas'ın başlattığı operasyonun tamamen bir bahane ve büyük ihtimalle kurgu olduğudur.

Hassaten, katliam saldırılarının 35. Gününde, 7 Ekim saldırısında festivalde öldürülenlerin Hamas silahı ile değil ,İsrail hekikopterinden açılan ateş sonucu öldürüldükleri bizzat helikopter pilotunun beyanı ile ortaya çıktı.