Kızılay gelirlerinin tamamını bağış, fon ve Atatürk tarafından Kızılay'a verilen madensuları tesisleri gibi gelir getirici şirketlerden sağlamaktadır

Dayanağını Cenevre Sözleşmeleri'nden alan dernek statüsünde bir cemiyettir.

Kızılay gelirlerinin tamamını bağış, fon ve Atatürk tarafından Kızılay'a verilen madensuları tesisleri gibi gelir getirici şirket faaliyetlerinden sağlamaktadır ve hiçbir şekilde her hangi bir devlet kurumu veya bütçesinden pay almamaktadır.

Kızılay Derneği, bu kapsamda kesintisiz insani yardım faaliyetlerine devam edebilmek için 30 Kasım 2018 tarihinde, 167035-5 Ticaret Sicil Numarasıyla, adresi, 'Sütlüce Mahallesi İmrahor Caddesi No:28 Beyoğlu/İstanbul' merkezli Kızılay Yatırım Holding Anonim Şirketi Kurulmuştur.

Kızılay Yatırım Holding A.Ş, bünyesinde 'İçecek, yatırım, biyomedikal, teknoloji, portföy, sağlık, çadır&tekstil, kültür&sanat, sistem yapı, bakım ve lojistik' olmak üzere 11 şirkete sahiptir.Bu şirketlerden elde ettiği gelirlerle kesintisiz yardım çalışmalarını sürdürmektedir.

Kızılay Çadır ve Tekstil Anonim Şirketi, 19.6.2019'da Kızılay Yatırım Holding Anonim Şirketi tarafından, 196655-5 Ticaret Sicil No ile kuruldu.

Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş.'nin Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yer alan kuruluş amacıysa şu şekilde:

'Her türlü branda, bez ve naylondan oluşan çadır, pergole, gölgelik, branda ve türevlerinin imalatı, yurt içi ve yurt dışı alım satım ithalat ve ihracatını yapmak.'

Peki AHBAP ne yaptı? Türkiye'nin en büyük çadır üretim şirketi olan Kızılay Çadır ve tekstil A.Ş.'den deprem bölgesine en hızlı şekilde ulaştırabilecekleri çadırları maliyetine satın aldı ve bölgeye ulaştırdı.

Sorun nerede?

Sorun Kızılay Derneğini devlet kurumu zanneden CAHİLLERDE!

SORUNUMUZ ÇADIR VE MİLLETİMIZ DONUYOR.

ACİL HERKES KENDINE GELSİN

STOKÇULAR VE YÖNETİCİLERİ MİLLETİMİZİN VEBALİNE GİRİYOR!

Hizmet amacını aşan yöneticiler kederimizdir.