iki seçenek var Kibir ve egolarla hareket etmenin bencillik yapmanın bu süreçte hiç kimseye faydası olmayacaktır

Evet önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti başkanlık denen bu Ucube sistemle yönetilirken Tek adam tarafından idare edilirken milliyetçi ve ülkücülerin alacağı tavır daha da önem taşıyor.

"Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben" geleneğinden gelen milliyetçilerin ve Ülkücülerin ülkeyi bu Ucube sistemden kurtarmak varken ülkücü sayımı yaparak AKP'nin ekmeğine yağ sürmeyeceğine inanıyorum.

Bu iktidardan memnun değilseniz ve değişmesi gerektiğini söylüyorsanız hep birlikte %50 + 1'e destek vermek zorundayız.

Önümüzde iki seçenek var ve birisini seçmek zorundayız. Kibir ve egolarla hareket etmenin bencillik yapmanın bu süreçte hiç kimseye faydası olmayacaktır.

Sadece milliyetçileri haklı Selim davranmaya davet ediyorum nasıl ki Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yapmışsak aynı başarıyı Türkiye'yi bu Ucube sistemden kurtarmak için de yapmalıyız diyorum.

Parlamenter sistem bize devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetidir. Kişisel çıkar ve kariyer hesaplarını bir kenara bırakarak tarihin üzerimize yüklediğimiz sorumluluğu yerine getirmek için elimizi taşın altına sokmalıyız hep birlikte..

Ya Recep'in saltanatı devam edecek veya parlamenter sisteme geri dönerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin hak ve hukukunu yeniden tanzim edeceğiz.

Ertuğrul Kalafat