Ülkemiz savunma sanayisini hızla millileştirdikçe muarızlarımızın histeri nöbetleri sıklaşıyor.

Her alanda tam bağımsız güçlü Türkiye’yi içlerine sindiremeyenlerin, dönem dönem çeşitli adlarla, güya hak ve demokrasi talepleri ile olmadı bölücü ve din görünümlü terör örgütleriyle, olmadı ahlaki, siyasi ve ekonomik terörle üzerimize geldiklerini günümüzde olanlardan bilip görmekteyiz.

Düğmeye basmış olduklarını, içimizdeki ve sınırlarımızın dibindeki maşalarının kapı kapı dolaşıp efendilerinin meclislerinde yüksek oktav ile yalvararak ağlamalarından anlamaktayız.

Ama; “Türkiye eski Türkiye değil”

Allah’ın izniyle ne milletimiz ne de cumhurbaşkanımız yerli, milli ve Ankara merkezli siyasi irademizi, her alanda tam bağımsız olma hedefimizi ve bu hedef için çalışanlarımızı asla emperyalist tezgâh ve kumpaslara teslim etmeyecektir!..

Feraset sahibi ve irfanı Kâmil Milletimiz, siyasi istikrarımızı asla bozdurtmayacak, çok parçalı birbirine benzemez ittifaklara yetki vererek tarihi muarızlarımızı asla sevindirmeyecektir! Her seçimimizle yakinen ilgilenen bazı başkentleri, iki ara bir dere, bir araya getirilen birbirine benzemezleri, terör örgütlerini ve onların avanelerini bu seçimde de milli iradenin gücüyle yine hüsrana uğratacaktır!.

Artık Ankara merkezli kararlarımızla, yerli ve milli insan potansiyelimizle, onların her alanda tam bağımsızlık hedefimize karşı kurdukları hain planlar bir bir bozuluyor, tuttukları maşalar da birer birer kırılıyor.

Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağ, Nuri Killigil, Şakir Zümre, Emin Bozoğlu gibi daha nice değerlerimizden her birinin emperyalist saldıralar karşısında yalnız kaldıklarının tarihi bilinciyle, bu acı tecrübeler ışığında tedbirler alınıyor, oyunlar ve art niyetli planlar birer birer bozuluyor.

Büyük Atatürk’ün milletimizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartmak hedefi doğrultusunda ne yapılması, hangi adımın atılması gerekiyorsa atanlara, iç ve dış şer odakları ile mücadele edenlere ve bu saldırılara maruz kalanlara Rabbimizden yardımını, canını veren şehidlerimize de rahmetini niyaz ediyoruz.

Vatan ve Millet uğruna seve seve can vermeye hazır olanlara selam olsun, şehid olanlarında Makamları Âli, Mekanları Cennet olsun inşallah.

Allah vatanımızı, milletimizi, devletimizi korusun, yüceltsin ve yükseltsin.

Yalçın TOPÇU

CB Başdanışmanı