50.000 insanın kanı henüz kurumadı karşılama töreni mi yapacaksınız? konvoy mu oluşturacaksınız, kime karşı gövde gösterisi yapıyorsunuz?

Yapmayın bunu Adıyaman'a yazık ediyorsunuz orada kaybettiğimiz 50.000 insanın kanı henüz kurumadı karşılama töreni mi yapacaksınız? konvoy mu oluşturacaksınız, kime karşı gövde gösterisi yapıyorsunuz? davul zurna'da çalacak mısınız Ayıp bir şey!....

Adıyaman şehir mezarlığında yer kalmadı, on binlerce insanımızı kaybettik, bunların arasında o şehire hizmet eden öyle İsimsiz kahramanlar vardı ki yaptıkları hizmetleri saysak ciltler tutar, sanki bunlar hiç olmamış gibi, sanki binlerce Adıyamanlı depremzede aç açıkta, oer perişan değilmiş gibi, bir çok sıkıntı yokmuş gibi, sanki binlerce insan kefensiz açılan çukurlara gelişi güzel defnedilmemiş gibi yakın akrabalarına sığınmanın zorluğunu yaşamıyormuş gibi beyler konvoy düzenliyorlar, eliniz değmişken davul da çalsanız bari.

Bu yaptığınızı Adıyaman'a kötülük olduğunu Adıyaman'ın acısını yaşayanlara karşı bir haksızlık değil de nedir?

Adıyamanlı bir depremzede dertlerini anlatırken Adıyamanlı olmayan yüreğinde insan ve memleket aşkı olan Ankaralı komşularım hüngür hüngür ağlıyordu sizin konvoy şovunu izleyecek o komşumuza ben ne söyleyebilirim?

Adıyaman'da hayat normale mi döndü, öyle mi söyleyeyim, asırın felaketi dediğiniz hadise küllendi öyle mi diyeyim?.