Türk milliyetçisi” kanaat önderini müracaatlarına rağmen aday dahi yapmayan CHP hangi kadro tercihleri önceliği ile ülkemizi yönetecek

Pazar günü yönetimi seçerken karar vermemizde en önemli önceliğimiz nedir?

21 yıllık iktidarın ilk 16 yıllık döneminde “vasat devlet aklı” pusulasının onayı ve desteği ile yaptığı ya da göz yumduğu; ülkemizi emperyal bir savrulmanın ve dağılmanın eşiğine getirdiği gayri milli icraatları sebebiyle oluşan ve kabaran iktidara olan nefretlerimiz ve kinlerimiz mi ?

Yoksa, inandığımız değerlerimizin ve ülkülerimizin sahibi kadrolarımızın son 5 yılda küresel emperyal güçlerin gerçek hedefini görerek “milli refleks” ile uyanan “devlet aklının” yanında “ülkemiz yönetiminde” etkin,belirleyici ve paydaş olması kararlılığımız mı?

İttifakları, ülkemizi yönetecek kadro tercihleri ile değerlendirelim.

Milliyetçi başkan adayı çıkarma ihtimali ile Türk milliyetçilerini bloke ederek oyalayan ve milletvekili seçimlerinde tek bir “ülkücü Türk milliyetçisi” kanaat önderini müracaatlarına rağmen aday dahi yapmayan CHP hangi kadro tercihleri önceliği ile ülkemizi yönetecek ve “yürütme” erkini kimlerle paylaşacaktır ?

“Milliyetçi İttifak” olarak aylar önce ifade etmiş ve kamuoyumuzla paylaşmıştık!

1- Türk milliyetçisi bir aday çıkaracağız.

2-Yeterli imza için çalışacak ve adayımızın seçimlere girmesini sağlayacağız.

3-Türk milliyetçilerinin, ittifak dengelerini bozarak milliyetçilerin ortaya çıkaracağı gücü ile bölücü unsurların siyasi kalkanı HDP/YEŞİL SOL’un Türk siyasetinde belirleyici, etkin ve olmaz ise olmaz konumunu sonlandıracağız.

4- Başkanlık sisteminde, “Yürütme” organında Türk milliyetçilerini “etkin, belirleyici ve paydaş kılacağız.”

İlk üç hedef gerçekleşti.

Şimdi sıra 4. hedefimizde.

Güç birliğine ve birbirimize güvenmeye devam edersek ve biz Türk milliyetçilerine asla güvenmemiş ve her zaman tehdit olarak görmüş saflara savrulmaz hata yapmaz isek bu hedefimiz de Allah’ın izniyle gerçekleşecektir.

Ve unutmayalım ki Türk milletinin ortak aklı ile bu seçimlerde de vereceği karar Türk milliyetçilerinin mayaladığı karar olacaktır.

Ve bu akıl 7 bin yıldır Türk milletini vatansız bırakmayan, tarihin her döneminde varlığını koruyan akıldır.

Ehliyet ve liyakat sahibi ve de cesur Türk milliyetçisi kadrolarımızın etkin ve belirleyici olmadığı bir iktidar ülkemizin hiçbir sorununu çözemez ve uluslararası emperyal tehditleri sonlandırmaz.

Sn. Sinan OĞAN’ın Cumhur irtifakını destekleme kararının en önemli öncelikli gerekçesi budur.

Hakkı Şafak SES