Sizin emeklerinizi heba ediyorlar. Gölgenize siperlenip saçma sapan işler yapıyorlar.Halkın size olan güvenini ve adalet duygusunu tahriş ediyorlar.Lütfen Kadem denilen feminist yapıyı lagvedin. İstanbul sözleşmesini iptal edin. 6284 sayılı aile koruma yasasını kaldırın. Bu yasadan mağdur olanları hapisten çıkartın. Damadı siyasetten çekin. Pelikan çetesinin etki alanından çıkın.
Aksi halde tabanda derin bir dip dalga siyasetteki tüm dengeleri bozabilir.
Mesele kurulacak yeni partilerin varlığı değil, sizden beklenen ve arzu edilen değişim ve dönüşümlerin icraata dökülemeyişidir. Her seçim sonrası mesajı aldık deyip, hiçbir şey yapmamanızdır mesele.
Tüm bunlar bir güven bunalımına doğru seyrediyor ve halkın talepleri doğrultusunda gerekli adımlar hemen atılmazsa, emin olunuz ki, toparlamak hiçte kolay olmayacaktır.
Sizi karşılıksız ve çıkarsız sevdik ve seviyoruz. Seviyoruz ki acı da olsa doğruları yazdık. Önünüzde iki büklüm eğilenlere, sahte tebessümlerle endam eyleyenlerin tatlı sözlerine itibar etmeyin lütfen. Onların derdi sizin inandığınız dava değil. Herbirinin kafasında türlü koltuk, makam sevdası var. Bizi dinleyin, yani halka kulak verin. Biz sizden adaleti gözetmenizi, Devletimiz ve milletimizi hoş tutup, koruyup kollamanızdan başka hiçbir şey beklemiyor ve istemiyoruz. 
Allah yardımcınız olsun Reis...