Sinsi bir oyunla karşı karşıyayız!
AK Parti cenahında zuhur eden bir takım eksiklikler ve yanlışlıklar sebebiyle kendi içimizde yaptığımız özeleştiri ve tartışmalarımızdan dahi ideolojik vurgun yapıyorlar.
Özetle, "Bizi bize dövdürüyorlar!"
Maalesef içimizdeki bazı aydın, entel ve bilge geçinenler de "Adil" ve ilerici müslüman görünmek adına onlarla birlik olup habire eleştiriyor!
Şunu baştan belirteyim ki, bu güruhun tek gayesi kendilerini mağdur gibi gösterip, inancımızın gereği olan adalet duygumuzdan istifade ederek, fırıldaklarını gizlemek ve bunun için kamuoyu oluşturmak...
Beyler! Kendinize gelin!
Yağmacı zihniyet yine itiraz ve inkar edecek olsa da, hakikaten bir savaşın içindeyiz. Aslında bu savaş yeni başlamadı. Hala 1. Dünya savaşının devamındayız..
Bakın, araştırın. Etrafımızdaki kuşatma şiddetle daraltılmaktadır. İslam milletini cetvelle minicik parçalara bölmek yetmedi, savaşlar çıkartarak birbirine kırdırdılar. Haçlı zihniyeti için bir nüfus planlamasıydı bu. Zira, kendi nesilleri giderek yaşlanıyor. Bugün Batı ülkeleri nüfusunun yaş ortalaması 45 ile 53 arasında değişiyor. Almanya 46.8 iken Türkiye'nin yaş ortalaması 26.9..
Bizim genç nüfusumuzu kendi coğrafyamızda birbirimize öldürterek azaltırken, ancak kendilerine köle (işçi) olarak kullanabilecekleri kadarını bırakıyorlar. emelleri bu!
Güney Kıbrıs'a devasa üsler ve uçaklar yığıyorlar. En son Ingiltere'nin bu ülkeye 131 F35 uçağı yerleştirdiği iddia edildi.
Mısır'a darbe yoluyla yerleştirdikleri ABD köpeği Sisi, sahip olduğu silahların namlusunu Türkiye ve kadim dostumuz Katar'a çevirmekten asla imtina etmeyecektir. Libya'yı yeniden karıştırıp iç savaşı hortlatıyorlar.
Sudan'da istikrarı sürekli bozdular. Ajan ve provokatörler vasıtasıyla halkı sokağa döktüler ve nihayet askeri darbe yaparak meşru hükümeti ortadan kaldırdılar.. Türkiye ve Erdoğan'a yakın olan kim varsa darbelerle veya ekonomik ambargolarla sindiriyorlar.
Tüm bunlar bir komplo teorisi değil ve hepsi hakikattir.
İslam coğrafyası üzerinde kendi ayakları üzerinde durabilen ve kapılarını küresel emperyalistlerin hegomanyasına kapatabilen tek ülkedir Türkiye!
İşbu sebep, bütün oyunların hedefinde ve nihayetinde Türkiye'nin bağımsızlığı ve dik duruşu bulunuyor.
Bunlar dışardan gelen tehlikeler. Peki ya içerde?
İçerde ne tür tehditlerle karşı karşıyayız?
-Aslında birbirine paralel olarak, dış düşmanların içerde ki piyonlarıyla mücadele çok daha mühimdir. Zira kahpe içerden olursa, kale kapısı kilit tutmaz!
Osmanlıyı çökerten ve yeni kurulan sistemi çeşitli manevralarla CHP zihniyetine teslim eden Emperyalistlerin en önemli işbirlikçisi maalesef bu parti olmuştur.
CHP, İslam coğrafyasının hamisi olan Türkiye'yi içerden yıkmak, değerlerini ve inançlarını yok ederek Batılı efendilerine mankurt yetiştirmek için tasarlanmış bir projedir!
Bir meyve bahçesinin ortasına ekilmiş "Ayrık otudur" CHP!
Kurulduğu günden bu yana İslamın sembollerine ve kendisine, müslümanlara sürekli zulmetmiş ve düşmanlık etmiştir!
Kah, kılık kıyafet bahanesiyle, kah, başka gerekçelerle kurduğu ucube zulüm (istiklal) mahkemeleriyle onbinlerce masum müslümanı katletmiştir.
Her darbenin arkasında mutlaka CHP vardır! Her yokluğun, sefaletin ve yıkımın gerisinden CHP çıkmıştır..
Neyse ki, uzun bir hak mücadelesinin ardından halkın iradesiyle ortaya çıkan AK Parti ve izzetli lideri Tayyip Erdoğan, 17 yıldan bu yana emperyalistlerin nice oyunlarını bozmuş, tekerlerine çomak sokmuştur. 
Biiznillah, onlarca suikast girişiminden sağ salim kurtulmuş, darbeleri püskürterek, ülkemizi, milletimizi bu beladan en az zaiyatla sıyırmayı başarmıştır. Ve dahi, islam ümmetini de kısmen de olsa koruyabilmiştir (Katar'ı darbeden, Suriye'li sığınmacıları Esed zulmünden v.s)..
Hal böyle iken, yerel seçimler de yaptıkları hırsızlık ortaya çıkmasın diye "Adalet" mefhumunu ön plana atarak kamuoyu oluşturmaya çalışan, emperyalistlerin kadim dostu CHP ve avanesinin çıkarttığı kuru gürültüye alkış mı tutacağız?
Cennetmekan Abdülhamit hanı devirmeye çalışan İngiliz, Siyonistler ve diğerlerinin emellerine farkında olmadan hizmet eden "Elmalılı Hamdi, Said'i Nursi" ve benzerleri gibi, biz de, bizden olan, bizi savunan R.Tayyip Erdoğan'a aynı muameleyi mi yapacağız? Oy hırsızlığını örtbas etmek için etekleri tutuşan
CHP böyle istedi diye bu tezgaha gelecek miyiz?
Hayır!!!
Buna hakkımız yok! 
Bunu yaparsak yüzyıl geriye gideriz! Çocuklarımıza bunun hesabını veremeyiz! Tıpkı babalarımızın, CHP ve Inönü'nün desteğiyle darbeciler tarafından idam edilen Merhum Menderes'in hesabını bize veremediği gibi!...
Bolu'da seçim kazanan CHP'li Belediye Başkanının ilk icraatı, Suriyeli mazlum müslümanlara giden ekmeği kesmek oldu. İşte CHP budur!
Tüm yetmezliklerine ve hatalarına rağmen AK Parti Belediyeleri mazlumlara umut ve sığınak olmadı mı?
Gaziantep'te 4 yüz bin Suriyeli sığınmacı yaşıyor ve bu insanların hepsi bu kentte hayata tutunuyorlar. AK Parti ve Erdoğan'ın mazluma merhamet politikası sayesinde değil midir?
Sadece bu cihetten bakıldığında dahi, en kötü yönetilen bir AK Partili Belediye bile yüz tane CHP'li belediye eder vesselam...