Rahmeti, bereketi, mağfiret ile feyiz ve maneviyat dolu üç aylardan Ramazan ayının sonuna erişip Cenab-ı Hakk’ın lütfü ile de bir Kadir Gecesi’ne daha ulaştık.

İnsanın yüceltilip, esenliğin tüm evreni kuşattığı, merhamet ve mağfirete mazhar olunan bu kutlu gecede yaratılmışlar başta inananlar maddi ve manevi birçok lütfu, hikmeti, rahmeti ve bereketi bir arada yaşayacaktır.

 İnsanlık değerlerinin sık sık bozulduğu, düşünce ve niyetlerin bulandığı vicdanlarda bütün insanlığı kucaklayacak,  umumi merhamet duygularının zayıfladığı, toplumların ve fertlerin çözülüp mutsuzluğa doğru sürüklendiği çağımızda bu mübarek gecenin, Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve üç gün sonra kavuşacağımız Ramazan bayramının İslam âlemi ile birlikte insanlığında hidayetine vesile kılmasını dileriz.

Bu gecenin, ülkemizin, Türk-İslam âleminin birliğine, dirliğine, barış ve esenliğine, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Cenab-ı Hak tarafından müstakil olarak nazil olan bir sure ile bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen ‘Kadir Gecesi’ni, idrak edecek inşallah üç gün sonra Mübarek Ramazan Bayramı’na erişeceğiz.

Bu mübarek günler hürmetine şairin ifadesiyle Rabbimize müracaat ediyor kahraman askerimizin milletimiz ve bölge halkının İstiklal ve istikbali için uluslarası hukuktan aldığı meşruiyet ile yaptığı Pençe-Kilit Operasyonu'nda ‘Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın’ diyerek şehitlerimize cennetini ve cemalini nasip etmesini, gazilerimize sağlık ve esenlikler vermesini diliyorum.

Bölgemizi önce islamsızlaştırıp şimdi insansızlaştıranlar biliniz ki. Medeniyetler kurmuş Büyük Türk Milleti, karakterine uygun olan her alanda tam bağımsız ve güçlü Türkiye hedefine mutlaka ulaşacaktır.  Ve bu asır Türk asrı olacak Ve bu asırda en gür seda İslam’ın sedası olacak.

Kadir Gecemiz ve inşallah birlik ve esenlik içerisinde ulaşacağımız mübarek Ramazan Bayramımız kutlu olsun.