Tesadüf değil tabi önce AP Bir bildiri yayınladı Selahattin Demirtaşı falan tarihte Osman kavalayı falan tarihe kadar serbest bırakmazsanız diye tehtid etti.
Dikkat ettim cumhurbaşkanlığı makamından ve konuşma imkanı olan sözcü bakan vs lerden Birkaç cılız İfadenin dışında Tepki verilmedi.
Gördüm ki muhalefet zaten malumun ilanı gibi . ama devleti yönetenlerden de ses Seda yoktu sanki.
Belliki adamlar yapacakları işi birilerinin kulağına söylüyorlar kulaklarına Fısıldananlarda, Bilerek isteyerek teammülden katliam Haber veriyor üst perdeden.
Kaynağın nedir diye soruyorlar ses yok kimden duydun kim söyledi, ses yok
O kadar garabetli bir durumkki;
 Televizyonlara çıkmaya gazetelere demeç vermeye meraklı yeni kurulmuş bir partinin genel başkanı,Bu karışık kaos ortamından Nemalanmak için “haber aldım suikast Bana yapılacak diyor”Ona da soruyorlar gerçek mi nereden duydunuz kim söyledi var mı böyle bir istihbarat diye (ham hüm kem küm).
Bunlarda güya devleti yönetmeye talip.
Dikkat çekelim gündem olalım da ne söylesem Olur kıvamında.
İdda korkunç,Ama daha korkuncu,bu korkunçluğu (Öylesine)Gündem için söylüyor olabilmek.
28 Şubatın Ne olduğunu yaşayanlar  bilir.
zülüm görenler, işkence görenler ,işlerinden atılanlar okuldan kovulanlar saçı Kıyafetleri açılıp üniversitelerden uzaklaştırılanlar .
Anlı şanlı bilinen Türk ordusunun şerefli üniformasını giymiş vesayetçi kendisini milletin devletin üstünde gören azınlık ama milletin verdiği gücü kullanarak her şeyi yapabileceğini zanneden şu anda Bağımsız Türk yargısı tarafından Verilen kararlarla ceza alan generaller vs.
Sohbetlerimde de bazı yazılarımda da işaret etmişimdir :Türkiye’nin devleti ve milleti ile bağımsız bir ülke olabilmesi için Bağırsaklarını temizlemesi lazım.
Türk milleti bu temizlik için hangi bedel var ise onu göze alarak kanun nezdinde demokratik yollardan bunu yapması lazım. 
Dış mihraklarla iş tutan sömürgeci emperyalist uşakların kucağına oturmuş kim varsa onlardan hesap sorulması onların deşifre etmesi lazım.
Kim bunlar? bunları bazen gazeteci bazen öğretim görevlisi bazen iş insanı,Ya da devletin bir bürokratı olarak görebilirsiniz.
Sendikacı olarak
Demokratik kitle örgütü temsilcisi olarak görebilirsiniz.
Öyle büyük laflar eder öyle haller içerisine girerler ki kendilerini ilgilendirmeyen her konu hakkında ahkam keser yol gösterir ayar vermeye çalışırlar.
AP Başlattı içerdekiler devreye girdiler.
 on devletin büyükelçisi hadsiz bir şekilde bildiri yayınlayarak Türk devletine Türk adaletine ayar vermeye kalktılar.Parmak salladılar.
On devlet, büyükelçisi Osman kavala kendileri için neden bu kadar değerlidir diye açıklama yapmadan Osman kavala’nın kendileri açısından hangi konumda Ve önemli olduğunu açıklamadan “Demokrasi hukukun üstünlüğü falan filan” Diyerek iç işlerimize müdahale ettiler.
Ceza evlerimizde birçok mahkûm Varken Selahattin Demirtaş ve Osman kavala sevdaları nereden geliyor neden bu iki kişi onların daha çok ilgi alanında bunu açıklamaları lazım, Ya da birilerinin sorması lazım benim sordugum gibi. TÜSİAD 28 Şubat dönemlerinde olduğu gibi bugünkü toplantısında “laiklik,Diktatörlük vurgusu yaparak”İştigal alanı dışına çıkmış devlete dolayısıyla millete parmak sallamıştır tıpkı 28 Şubat dönemlerindeki yaptıkları gibi.
Ben partili değilim 
Akpartili de değilim.
Ama ülkede gelinen gündem  milletin bir Ferdi olarak bana bir şeyler yazma söz söyleme hakkı doğurdu.
28 Şubat’ın dış bağlantıları vardı hesap sorulmadı iş insanları bağlantıları vardı , Hesap sorulmadı.
Gazetecilik yaptığını zanneden televizyonları gazete köşelerini işgal etmiş eşkiyalar vardı hesap sorulmadı.
Vesayetçi profları akademisyenleri vardı hesap sorulmadı.
Kanun önünde adalet önünde haksızlık yapan hakları gasp edenlerin keyfince devletin gücünü kullanıp istediğini yapabileceğini zannedenlerin
Yakasına yapışılmadı.
Bir çok işimizde olduğu gibi burada da eksik kaldı bir çok şey eksik yapıldı eksik bırakıldı.
Bilerek mi güç eksikliği mi ? iktidar yetersizliğimi Bilemedim.
hep bir şeyler eksik kaldı eksik yapıldı.
Şimdi başa döndük bölgede ve ülkede hesabı olanlar
Ülkeyi biz yönetmediğimiz müddetce size rahat yok diye parmak sallamaya başladılar Koro halinde.
Bunlar tesadüf değil tesadüf olamaz.
EKSİK HESAP BİRYERDEN DÖNMELİ Demokratik yollardan hesap sorulmalı milletve Devlet Bağırsaklarını temizlemeli.
Temizlemeli  ki:
BİRDAHA MİLLET,E DEVLETE
HADSİZLİK EDİP KİMSE PARMAK SALAMASIN 
        M.TUĞRUL TÜRKERİ