Siyaset, futbolun geleceğini karartıyor. 

Bir süre önce Kahta’mızın vilayet potansiyeline sahip kolektif çalışmalarıyla sporda, sanatta, kültürde, ekonomide, temiz siyasette ne zaman başarılarıyla kendinden söz ettireceğini merak ediyorum demiştim. 

Nasıl ki Miçê Tûmê yani Kahtalı Mıçe birey olarak sanat çalışmasıyla Kâhta’yı tanıtmışsa, Kahta02 sporda bazı fedakar cefakar bireylerle bugüne kadar geldi. Ancak bundan sonra tüm Kâhtalılar yek vücut olarak maddi ve manevi destekleriyle samimiyet çerçevesinde Kahta02 sporun yanında yer alırlarsa kalıcı başarı elde edilebilir. Yani Kahtalıların tavrı spor alemine ayan olmalı…

Çünkü; Kâhtamız kuruluşundan beridir sporla anılan, sporcu yetiştiren bir şehir olmuştur. Ama ne yazık ki yerelden genele bir türlü gidememiştir. Kahta Sporumuz son üç yıldaki başarıları hepimizi umutlandırdı. Amatörden bal ligine, iki yıldırda TFF  3. Ligde mücadeleye devam ediyor. Bu hafta sonu kendi sahamızda Fatsa Bld Sporla 1-1 beraber kaldık, diğer rakiplerimizin de puan alması maalesef ligde kalma umutlarımızı azalttı!!! 

Son iki maçımıza çıkacağız 

Bergama Belediye Spor - Kâhta02 Spor
01.05.2022

Kâhta02 Spor - B. Gözgözler
07.05.2022

Durum açıkcası bıçak sırtı,  endişem şudur; büyük emeklerle gelinen bu noktada oluşan sinerjinin kirli siyasi hesaplara heba ediliyor olması…

Bu çerçevede mevcut başkan Musa Yıldırım’ın yalnız bırakılmasının arka göbeğinde, halk arasında adının siyasi çevrelerde öne çıkması. 

Kahta02 Sporun başkanı Musa Yıldırım, geçenlerde katıldığı bir tv programında bu konuyla ilgili sorulan soruya ‘siyasi yasaklı değilim ki ‘ şeklinde cevap vermişti. Buradan hareketle diyelim ki siyaset yapma niyeti hasıl sıkıntı bunun neresinde? Her Türk vatandaşı gibi onunda siyaset yapma hakkı yok mu ? 

ANLAYAMADIM… BİLEN VARSA AÇIKLASIN …

Takımımıza destek vermeye muktedir insanlar üzerine düşeni yapmadılar. Neden? 

Kahta halkı ve gençliği bunu asla kabul etmez ve unutmaz.
Buradan hareketle eğer bu takım düşerse;

Bu şehrin geleceği, gençlerin umutları düşer.
Sporun şehre kattığı heyecan söner.

İlçenin spor mücadelesinde gelinen bu noktada aklıma bile getirmek istemiyorum! Kahta 02 Spor profesyonel ligden amatöre düşerse bir daha ne kadar para harcanır bilmem, buraya tekrar çıkması kaç yıl alır hiç bilemem ama çok yazık olur….

Destek zamanı, birlikte daha güçlüyüz….