bu kafayla millet olarak varlığımızı sürdüremeyiz. İstanbul seçimleri yenilenirken çekincelerimizi yazdık. Bir lider pompalanması dedik.

Bu bayram gününde Mustafa Kemal'i anlamaktan ziyade bu ülkede ayrıştırıcı bir dil etkin bir şekilde kullanılıyor fakat o dilin bir karşılığı da yok. Eğer cumhuriyet diye papyon takmak gıcır gıcır elbiseler giymekse kusura bakmayınız modernlikte, lükste,şıklıkta, şatafatta karşı durduğunuz mahalle size beş çeker.
Ülkemiz, Kurtuluş savaşından sonra olmadık bir dış tehditle karşı karşıya. Her Allah'ın günü bu milleti tahkir - eden tehdit eden bir Amerikan dili ile karşı karşıyayız. varlığımızı sürdürecek maddi hiç bir güce sahip değiliz. Müşterisi olduğumuz ülkelerin her gün tehditlerine maruz kalıyoruz. İğneden ipliğe batıya muhtaç hale getirilmişiz. Sanayimiz, tarımımız,hayvancılığımız yok edilmiş. Bu ülkenin zenginleri paralarını yurtdışına transfer etmiş az buçuk yetenek sahibi gençler yurtdışına kapağı atma derdindeyken içeride hala cumhuriyeti gardırop devrimciliği ile yaşatmaya çalışıyoruz. Mustafa Kemal'in kılık kıyafetteki devrimi sadece şapkadır caket pantolon kravat zaten vardı.
Mustafa Kemal'i anmak istiyorsanız İzmir iktisat kongresini anın. Yerli malı haftasını anın. Şatafatlı gavur araçlarını otomobillerini telefonlarını kullanmaktan utanın.
Entelektüel hiç bir birikimi olmayan müstakbel lider adayı olarak sunulan Ekrem İmamoğlu'nun milletimizin geleceği için yüzyıllara hitap edecek onu çekinilecek bir güç olarak ortaya koyacak onun bunun tehdit edemeyeceği bir ülke olacağına dair fikri,projesi kadrosu nedir?
Cumhuriyet döneminde yaşadık; 27 mayısların, 12 Martların, 12 Eylüllerin, 28 şubatların 15 Temmuzların 147'liklerin 1402'li,klerin KHK'!lıların olmadığı bir cumhuriyet dileğiyle; adaleti tesis etmiş fikir ve düşünce özgürlüğüne açılmış hiç bir güce muhtaç olmayan bir ülke dileğiyle cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi