“Osman Kavala’yı ideolojik olarak kendimden farklı görürüm.Bu günden itibaren Osman kardeşimdir,adalet bu kararı verenlere haramdır.

Süleyman Servet Sazak”

Keşke bu satırları yazmasaydın Süleyman bey.

“Adaleti” bu kararı verenlere “haram” kıldığınıza göre, bu kararı verenlerin “adil” yargılanma hakkı yok diyorsunuz demek ki !..

Adil yargılamanın olmadığı iddası ile “Adalet” adına bir isyanı dile getirirken, yargılamayı yapanların Adalete ve adil yargılama haklarının olmadığını söylemek, sizin savunduğunuz “adalet” adına bir çelişki değil mi?

Keşke bu topa girmeseydiniz!

Siz Osman Kavala’yı kardeşiniz ilan ederken aslında sizin gerçek kardeşiniz olan kaç ülküdaşınızı üzdüğünüzü ve kırdığınızı biliyor musunuz?

Şimdi kardeşiniz ilan ettiğiniz Osman Kavala’yı “hesap sorulacak” bir hain olarak; “elbette adil hesap sorulacak” bir hain olarak gören ülküdaşlarınız ve gerçek kardeşlerinizle zedelediğiniz, yaraladığınız kardeşliğinizi nasıl iyileştireceksiniz?

Siyaseti bırakmış olmanız, dün size inanarak birlikte yol yürüyen arkadaşlarınızın, üzerinizde ki hak ve ahde vefanızı unutturmanıza ruhsat olmamalı diye düşünüyorum.

Unutmayın siz sadece “Süleyman Servet Sazak” olarak kıymeti kendinden menkul bir isim değilsiniz.

Omuzlarınızda, Cumhuriyet Tarihimizin “şerefle anılan SAZAK soy adının sorumluluğu var.

Rahmetli Şehidimiz, babanız GÜN ağabeyimizin katillerinin arkadaşlarına ve kardeşlerine adalet isteyecek olan belki de en son kişi sizsiniz.

Kaldı ki kardeş ilan etmek ?!!

Kavala’ya gelince; elbet Türk Milletine ihanet eden bir hainin bile adil yargılanması gerekir.

Keşke “adalet” hassasiyetinizi, ihaneti Türk’ün vicdanında tescilli bir hain üzerinden değil de “hesabı sorulması gerekirken ve henüz sorulmayan” partilerde ki FETÖ’ün “siyasi ayağının” ortaya çıkarılması ile gösterse idiniz.

Mesela “ Osman Kavala’nın ihanetini cezalandıran adaletiniz, Devletin ve T.C Hükümetinin ilgası ve yok edilmesi ihanetine ortak olan partiler arasında ayrım yapmadan, FETÖ iltisaklı “siyasileri” niçin cezalandırma cesaretini gösteremiyor?” deseydiniz !..

Size daha çok yakışırdı !..

Mevcut siyasi iktidara olan nefret ve intikam duygularımız, hiç bir zaman Türk Milletine nefret ve intikam duyguları ile dolu olan haninlere “destek ve merhamet” zannı uyandıracak sözlerimize kaynaklık etmemeli.

Keşke diyorum, keşke !..

Hakkı Şafak Ses