Atalarımızdan bize kalan,Olaylar karşısında uzun uzun anlatımlar yerine olayı kısa öz ve doğru anlatan sözler vardır.
Bunlara atasözü diyoruz.
“Sapla samanı karıştırmamak lazım”Sözü de bunlardan biri.
İsrail devletinin bilinen hedefleri doğrultusunda sürekli uygulamaya koyduğu canlı tuttuğu işgal ve yayılmacı politikalarının nihai sonucu için gözünü kırpmadan yaptığı Katliamlara  ve saldırılara karşı En güçlü karşı duruş şeklini sesli olarak Türkiye verince sosyal medyada son günlerde aniden gizli açık eller Filistin devlet başkanları ve liderleri ya da İslam ülkesi olduğunu iddia eden ülke yöneticilerin tarihteki ve günümüzdeki yanlış politikalar üzerinden hareketle Filistinlilere Araplara karşı kötüleyici propagandaya başlıyorlar.
Biz emperyalizmin oyunlarını iyi biliriz.
Sosyal medyada dolaşma sokulan İsrail zülmün perdelemek amaçlı bir takım paylaşımlarda Filistin devlet başkanının doğu türkistandaki zülmünü destekler tavırlar aldığı yaptığımız her uluslararası çıkışlarımızda hareketlere karşı durduğu 
Hep karşı Cephe ile birlikte hareket ettiği yazıları paylaşılarak Filistin ve Arap Devlet yöneticilerinin yanlışları üzerinden 
Devlet olarak mazlum insanlara karşı yapılan katliam ve zulme sesimizi yükseltince hemen “Karşı propaganda”Teknikleri devreye sokularak bir çok olayda olduğu gibi itibar suikasti yapılmaya başlandı.
Aslında buradaki amaç Filistin’i ya da araplari kötülemek değil İslam’a saldırmaktır.
İslam devleti olarak ifade ettiğimiz ya da kendisini İslam devleti olarak ifade eden ülkelerin idarecilerine bakın.
Hepsi dünya emperyalist organizasyonlarıyla içiçe hareket ederler.
Ya Amerika’ya uşaklık yaparlar ya İngilize sadakatle hayranlık duyarlar
Ya da Fransız  Jakobenlerin kuklası konumundadırlar.
Bu bakış açısıyla baktığımızda bütün zenginlikleri sömürülen kendi halk aç sefil geri kalmış çağın şartlarına ayak uyduramamaktan nimetlerden faydalanmaktan uzak görünümünde olan Halkları idare eden devletlerin hepsinin devlet başkanları ve Bakan’ları mevkileri ve konumlarını Kaybetmemek sahip oldukları imkanları daha da çok arttırmak adına sahibine bağlı sadık köpekler gibi yaşarlar.
Biz inanan insanlar olarak ferasetimizi kullanarak dünyada olup bitenlerin sebep-sonuç ilişkilerini tahlil Doğru tahlil ederek İslam devleti dediğimiz devletlerin kukla yöneticileri ile mazlum halkı karıştırmamamız lazım.
İslam topluluklarının devlet sistemleri ve yöneticilerin içinde bulundukları rezil zelil duruma bakarak bütün halk öyleymiş gibi görmek ve konuşmak bize alıştırılmak istenen güç birliğimiz olmasın diye de sinsice yapılan Ve sürekli tekrar edilen ezberletilmek istenen kültürden başka bir şey değil
Müslümanların güç birliği içerisinde olmaması bu gücü kırmak için yapılan propagandalar yüzyıllardır sürmektedir bunlara karşı dikkatli ve uyanık olmak lazım.
Aksi taktirdeki Davranışlar güç birliği olmaması için yakılan fitne ateşine odun taşımak olur.
Amerika ve Avrupa eliyle başlatılan adına da (Arap baharı) Denilen hareketler
Orta Doğu ve Afrika’daki büyük küçük bir çok Müslüman ülkelerin yönetimini kendi istedikleri kişilerden oluşturma projesinden başka bir şey değildir.
Yani iddia edildiği gibi bu bir demokrasi Getirme demokrasi ile idare edilme projesi değildir.
Hedef ülkelerin içlerinde finanse ettikleri ajanlar vasıtasıyla ve kandırdıkları şuursuz halklar beyinsiz balıklar gibi atılan oltaya takıldılar.Operasyonların piyonu oldular.
Hem kendilerini hem ülkelerini ateşe attılar.
Bu operasyon halen devam etmektedir bazı ülkelerde kendisini farklı versiyonlar da gösterse de operasyon halen canlı ve dinamiktir.
Bu operasyonun bir başka versiyonu ülkemizde de oynandı 15 Temmuz hain fetöcülerin kalkışma hareketi Bu operasyonların bir parçasıdır.
15 Temmuz hain harekâtı Sayın Erdoğan’ı hedef alınmış yapılmak istenmiş görünse de Gerçek olan Türk devletini ele geçirmek ele geçirdikleri Devlet yönetiminin uşaklıyla bölgedeki İstedikleri şekilde şekillenmiş haritalarla küçük özerk bölgeler ilan edip Orta Doğu bölgesini bütün zenginlikleri ile birlikte engelsiz yönetmek ve kontrol altına almaktır.
Harekatın Sayın Erdoğan’a karşı yapılıyor görünmesinin sebebi devlet aklının olacaklarla alakalı erken uyanması istikbal istiklal ve hürriyetine düşkün bir milletin tarihini her zaman diliminde egemenliğini teslim etmeme Şuuru.
Devlet politikalarını milli menfaatlerle harmanlayıp olabilecekleri önceden görme ferasetinden başka bir şey değildir.”Millet ve Devletin Bekası “İfadesinin ana fikri budur.
Türkiye bu feraseti ile Orta Doğu Afrika ve Kafkaslar’da yeni çizilmeye çalışılan haritaları yırtmış.Yerinde doğru karşı hamlelerle Oynanmak istenen oyunu bozmuştur.
Onun içindir ki Türkiye hedef tahtasına konulmuş başta ekonomik olmak üzere çeşitli argümanlar kullanılarak diz Çöktürülmeye çalışılmıştır.
Karşı karşıya olduğumuz bir takım milli çıkar mücadeleleri karşısında bir takım Müslüman topluluk ülkelerinin bizim karşımızda yer alması bizi şaşırtmamalıdır
Kaldıki adına muhalefet denilen iç bünyemizde de bir çok siyasi partinin ve genel başkanının bize karşı yapılan hasmane tutum ve davranışları karşısında emperyalist organizasyonların yanında yer aldıkları aleni bir gerçektir.
İslam ülkesi diye nitelendirilen ülkelerin yöneticileri kendilerini başa getiren ve orada tutan gücün emriyle hareket etmekten başka şansı olmadığına inanan zavallı kuklalardır.
Bu sebeple Müslüman olarak ifade edilen ülkelerin yöneticilerinin söz ve davranışlarına bakarak top yükün Müslüman hakları aynı bakış açısıyla değerlendirmek büyük bir yanlıştır.
Yöneticilere kızmak top yükün Müslümanlara kızmak olmamalıdır.
Bu ayrımı iyi yaptığımız zaman Filistinde doğu Türkistan’da ya da dünyanın başka bir yerinde Müslümanlara yapılan zulümlerin sebep-sonuç ilişkisini iyi görmüş Doğru değerlendirmiş oluruz.
Ferasetli bakış:Efendilerine sadakatli kendi halkına bile ihanet etmekten çekinmeyenlerle ümmete sadakatli Müslümanları bir tutmamaktır.
Çanakkale’de yatan Türk olmayan Müslüman Türk zorda diye gelmiş şehitleri unutmamak lazım.
Ne buyurdu peygamberimiz efendimiz (S.A) 
“BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA İSE AZAP VARDIR “