Her alanda tam bağımsız güçlü Türkiye hedefimizi engellettirmeyip, birliğimizi, dirliğimizi bozdurtmayacağız.

Milletçe asrın afetini yaşadığımız, gözyaşlarımızın kurumadığı, yüreklerimizdeki yangının sönmediği bu dönemde; malum kıtaların sözcüleri ile medyalarının da alenen taraf oldukları asrın seçimini yapacağız.

14 Mayıs seçimleri; emperyalizme, mandaya, vesayete, içeriden ve dışarıdan başta bölücü terör olmak üzere her türlü terör örgütlerine yandaşlık yapıp, birliğimize ve dirliğimize musallat olanların, ‘kandil’lerini söndürüp, ‘ormanlık’larını budayıp, sözcüleri ile birlikte sandıklara gömerek milletçe kazanacağımız demokrasi zaferimizin başlangıcı olacaktır.

Bu nedenle 14 Mayıs günü, ‘söz konusu vatan ise parti teferruattır’ inancıyla vatansever, yerli, milli, ülke ve ülkü sevdalıları olarak sandıklara giderek, Büyük Atatürk ve arkadaşları 19 Mayıs’ta hangi ruh ve inançla filli işgalcilere karşı kıyam ettilerse bizlerde, ‘benzemezler’ in eliyle yapılmak istenilen siyasi işgale karşı, aynı ruh ve şuurla sandık başlarında gereğini yapıp siyasi istiklalimize ipotek koydurtmayacak, her alanda tam bağımsız güçlü Türkiye hedefimizi engellettirmeyip, birliğimizi, dirliğimizi bozdurtmayacağız.

Tam bağımsız güçlü Türkiye sevdamızın en son merhalesini gerçekleştirecek olan bu ‘asrın seçimi’nde sadece bir cumhurbaşkanı ve vekillerimizi seçmekle kalmayıp aynı zamanda cumhurun cumhuriyetle tam manada buluşmasını da başarmış olacağız.

Devlet millet el ele 85 milyon tek yürek olarak asrın depreminin yaralarını tez vakitte tamamen saracak, ekonominin olumsuzluklarını da hep birlikte ortadan kaldıracağız.

Dünyayı yakan ekonomik kriz sanki sadece bizde yaşanıyormuş gibi sunan bedhahlara inat siyasi hürriyetimizi de ekonomik hürriyetimizle birlikte ‘asrın seçimi’ ile kazanacağız.

Güçlü ve modern ordusu, yerli ve milli savunma hamlesi, enerji koridoru olma stratejik avantajı ve kullanıma açılan enerji kaynaklarıyla, siyasi istikrara sahip ‘Türkiye Yüzyılı’ nın başladığını gören kadim düşmanlarımıza karşı her alanda yerli ve milli bir mücadele başlamıştır.

Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle, isteseler de istemeseler de, kimleri bir araya getirip, hangi tezgâhı, hangi kumpası kursalar da, siyasi, ekonomik, ahlaki, bölücü ve yıkıcı terörle başaramadılar, yine başaramayacaklar.

‘Asrın seçimi’ ile siyasi istikrarımızı koruyacak, milletimizi, gönül coğrafyalarımızı ve bütün iyi insanları Türkiye Yüzyılı ile buluşturup, Adriyatik’ten Çin Seddine, Galiçya’dan Yemen’e kadar bütün mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz İNŞALLAH!.

Bu vesileyle, ”18 Mart Şehidleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” nin yıldönümünde, başta Büyük Atatürk olmak üzere, bu aziz vatanın sınırlarını kanları ile çizerek bize emanet eden şehid ve gazilerimizi, 6 Şubat asrın depremi ve sel felaketi nedeniyle yitirdiğimiz bütün canlarımızı, saygı, rahmet ve şükranla anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.