Aile deyince sen gelirsin aklıma, tüm sevgin ve ailene taşıdığın manevi değerlerinle bence çok çok önemlidir, kutsallaşır her donanımı ile düzen kurumudur.

AİLE DEYİNCE, İŞ DEYİNCE, DOST DEYİNCE

SEVGİLİ VEKİLİM ŞEBNEM BURSALI...

"Aile deyince sen gelirsin aklıma, hemen tüm sevgin ve ailene taşıdığın manevi değerlerinle bence çok önemlidir, kutsallaşır her donanımı ile düzen kurumudur, soyluluk devamıdır ilkedir sıcacık yuvadır eskiler bilir misiniz? Evlenirken araştırma yaparlar. Aile iyi ise olsun bu iş!

Benim güzel dostum, duayen gazeteci ve Meclis'in en güzel vekili, bunlar ünvanları; ben onun içindeki sevgiye dair unvanlarını daha çok seviyorum. Masum kız, çocuğu, anne olmadan yaşadığı anneliğini arkadaşlığı, dostluğunu merhametini sırtında taşıdığı kızılderili oklarını hazır cevaplarını hak ettin mi, savurur oklarını!

Sevgiye dair samimiyetine, şüphen bile olmaz. Aile deyince, bu kadar güzel aileye sahip, dört elle sahip çıkan, anlatırken beni duygulandıran, hatta bazen sulanır gözbebeklerim. Öylesine güzel anlatır ki, çok sevdiği anne-babasını, sevgi ve hayranlıklav dinlersin sohbeti bal gibidir, kardeşleri, yeğeni, en keskin sevgi köprüsüdür o kadar yoğunlukla bizede zaman ayırır. Dostluğun en güzel örneğini sergiler, büyüdükçe tevazusu tartışmasızdır,yaklaşık 30 yıla yakın dostluğumuzda hiç incinmedik, değer kattık yaşadıkça zenginleştik güzel ruhlarla tek başına, dişinle tırnağınla yüreğinle buralara geldin tebrikler güzel yüreklim...

Ayrıldığımız yer romantizm, ben bulutları gökyüzünü seyrederken sorduğun soru, “ne anlıyorsun?” Teknik cevap bekliyorsun ancak “lilalar, maviler ve aşk damlıyor doğadan” deyince başlarız gülmeye, “almayayım” der hızlı adımlarla koşar merdivenleri, ben orada öylece başbaşa kalırım gökyüzü ve yüreğimdeki masmavi ile...

Kıymet Şahin

17.Şubat.2024 14:12