Hiç kimsenin hiç kimse de hiç bir yara açmadığını bilmekte çünkü, yara hep sendeydi bendeydi her birimizin doğduğumuz andan itibaren taşıdığı yaralar

Gunaydin güzel bir güne !

Ee doğrudur o zaman...😂

TABİİ NE KADAR İNANDIKSA O YALANA!

En korktuğum yalanlar içine doğrular serpiştirilmiş olanları. Yalanında şık olanı vardır, karşındakini incitmemek adına, üzerine zaman harcanan emek verilerek sunulan güzel yalanlar. Artık yalanlar da tek tip özensiz, basmakalıp, düşünülmemiş, kurgusuz, meselenin ötekilerden olmadığına kanaat getireli çok uzun zaman olmuştu, mesele bizde yani sende bende!

Hiç kimsenin hiç kimse de hiç bir yara açmadığını bilmekte çünkü, yara hep sendeydi bendeydi her birimizin doğduğumuz andan itibaren taşıdığı yaralar, kime yaralıyım dediysek ya da bak şuramda bir yaram var dediysek oraya tuz basıldı, deşildi mevzu bu kadar çok net.

Peki aldanmalar, aldatmalar hiç tatmayan var mı bu duyguyu. Bazen yavaş yavaş gelir bazen pat diye konar, bazen hisler dünyası parlar hafiye kesilirsin! Korku duygun sezgilerin duyu organların ek seferler yapar çöreklenir yüreğinin orta yerine ah nasıl kısır çaresiz içi hırs dolu deli divane duygu öldürme hissi o anda içine huzur verir, ölümlerde oluyor eğer sinirlerini eğitemiyor ya da öfke kontrolün yoksa yandın bazen de eğitiyor büyütüyor bu duygu, sen neden niçin niyelere takılmıyorsun.

Sonuç aldatıldın bitti birde en kötü his aldatılmıştan çok o ahmak olma hallerimiz yalanları yutmamız en çok da ağırıma o gidiyor bari güzel yalan atında boylu boyunca olsun katıksız şüpheye mahal vermeden bir o kadarda tedbirsizlik söz konusu, bu arada eh sen ne kadar inandırdın ben ne kadar inandımsa!

Gençken duygular daha deli dolu şimdiler ise hoşgörüm arttı aldanmalara, aslında tercihi hoş görecek çekileceksin yolundan, o devam etsin kızmayacak saygı duyacaksın. Duygular atılamıyor aşılamıyor yazılamıyor Öğrendiğim şu ki zorla güzellik olmuyor, öğrendiğim şu ki dünya döndükçe herkesin tadacağı ya da tatmadan bilmeden yaşayacağı içinden çıkılmayacak hayatın karmaşası ve bizim suçumuz suçlu biziz tercihlerimizin bedeli.

Kıymet Şahin

15.Nisan.2024 08:02