Sen hem de çok acele gittin bize bir sürü anılar bırakarak gözümüz gönlümüz yaşlı ve her yanımız yas içinde, sen nasıl güzel kalpliydin

Sevgili kardeşim Birol bugün seni sonsuzluğa yolcu ettiğimizin 7 nci günü önemlisi ne büyük tesadüf ki senin bugün doğum günün!

Gittiğin gün bütün duyguları yaşadık "Acı haber tez yayılır."

Sonrası "Her ölüm erkendir."

Birol kardeşim, sen hem de çok acele gittin bize bir sürü anılar bırakarak gözümüz gönlümüz yaşlı ve her yanımız yas içinde, sen nasıl güzel kalpliydin herkesin her şeyine koşan, yetişmeye çalışan acısını ağrısını hissetmeyen, ne güzel adamdın sen.

Senin için bugün yer gök ağladı, Ankara başka ağladı bugün senin rahmetin ve havanın rahmeti vardı amansız yağdı yer gök sana ağladı.

Acımasız çaresiz amansız halsiz ve dermansız acı!

"Yitirme duygusu"

Ölümün soğuk yüzünü tattık bugün.(Birol ve dostları) Sen ne güzel dostlar biriktirmişsin öyle.

Herkes yağmur çamur demedi en yakınların tek yürek koşturdular seni son yolculuğa uğurlarken boyun posun sığmadı sessiz gemiye hiç ağlamaz dediklerimin gözyaşları ile tıkandım boğazım kördüğümler oluştu kendi bedenim ağır geldi zor taşıdım, ayaklarım benim değildi saki; dedim ya her ölüm erkendir diye, hele senin gidişin çok erken oldu. Eğer bugün günü ve senin için üzülenleri, güzel kızını arkadaş, dostlarını görsen (çocukça mutlu yanların vardır ya ) görebilseydin eğer sen giderken, bizim hüzünlerimizi, her gün ölüp dirilirdin güzel dostum, kardeşim galiba sözün bittiği yerdeyiz sabır dua ile hep birlikte gönlümüzde uğurlayamadığımız ama seni sona gidenin mekanına yolcu ettik. Işıklar yolun olsun kardeşim. Rose Tekin, (orada seni hep anacağız sevgiyle) Hasan, Emre, Nilgün, Erhan, Uğur, Ahmet, Cem hepsi hüzünlü ve çaresiz gidişini kabullenemiyordu, dedim ya kardeşim bu gidiş hiç yakışmadı lacivert takım elbiseni giyip en sevdiğin gözlüklerini takıp bir yerden çıkıp selam vereceksin gibi inanamıyoruz hala..

Nilgün ve ben hala bekliyoruz Birol üslubunla güzelliğimize övgüler hadi bitir şakanı ve "GEL" lütfen.

Kıymet Şahin

03.Haziran.2023 22:54