Duygularım mantığımın nirvanasındayım, kural tanımaz renkler ve kıyafetlerimin iç dünyamın farkındalığımın yaşımın yaz bahçesindeyim!

FARKINDALIĞIMIN BAHARLARINDAYIM, YAŞ ALMAZ HALLERİMLE!

Boşver yaşı başı ağız dolusu kahkaha atabiliyormusun?senin gündüze sarkan gecelerin varmı mesala ?ondan haber ver demiş usta şair" Can YÜCEL "

Duygularım mantığımın nirvanasındayım, kural tanımaz renkler ve kıyafetlerimin iç dünyamın farkındalığımın yaşımın yaz bahçesindeyim!

İster inanın ister inanmayın en çok sevdiklerimin arasına girdi bu yaşım ve içindekiler.

Hiç bir şeyimi bu kadar net kararlı istikrarlı görmemiştim ruhum ılık bir güneşin altında sahilde özgüvenim hat safhada hala yorulmak yaşlanmak benim lugatımda yok güneş doğup uyandığında yaşama şarkılarım başlıyor ...

Kin nefret öfkem yok hiç kimseye hiç bir olaya sevmesem uzaklaşmak hiç zor değil ben varım artık herkese her şeye koşturmak eskidendi. Ayıklıyorum zorlamaların bittiği baharlarını yaşıyorum, neyi istersem yapıyorum sabah kalktığımda canım ne istiyor soruyorum aynadaki güzel kadına ve içimdeki cimcimeye bazen anlaşamazlar ikisinin de isteğini yerine getiriyorum...

Valizim her an hazır gönlümüz nereye çekerse birde biraz huysuzlaştık herkesi çekemiyoruz yolcu ediyoruz yüreğimizdeki taşıtlarda her şeye ağlamıyor üzülmüyor şikayet yok edeni de yok ediyoruz seviyorum günün ilk ışıklarında Tanrı’ma dua verdiği güzellikler için kendimi yaşımı yaşadıklarımı bana benzeyenler biz olabildiklerimizi çok seviyorum iyi ki "VARIM" iyi ki varsınız.

Kıymet Şahin