ABD ve RUSYA’nın karşı karşıya olduğunu sananlar,
ABD ve RUSYA’nın işbirliği içinde olduğunu anlayamayanlar,
ABD ve RUSYA’nın asıl hedefinin TÜRKİYE olduğunu hala göremeyenler,
TÜRK DEVLETİNİN VE TÜRK MİLLETİNİN istikbalinin ve istiklalinin teminatı olması gereken sorumluluk makamlarında asla bulunmamalıdırlar.

ORTA DOĞU’da ABD’nin bir kısım “Kürtlerden ve Araplardan” ve Rusya’nın da diğer bir kısım “Kürtlerden ve Araplardan” vazgeçmemesi taktik sebeblere dayalı anlaşmalı ve dengeli bir paylaşımdır.

ABD ve RUSYA çok iyi bilmektedir ki TÜRKİYE mecbur bırakılıp etkisiz hale getirilmeden ORTA DOĞU haritasını paylaşamayacaklardır.

Sınırları değiştiremeyecek, Ortadoğuda yeni sınırları çizemeyeceklerdir.

120 saat ve 150 saat !..

ABD ve RUSYA’nın kendi kontrollerinde ki “Kürtleri” emniyete aldığı ve Türkiye karşısında siyasi varlıklarını meşrulaştırdıkları 270 saat...

32 km içinde terörist sayılanlar, 32 km dışına çıkınca ABD ve RUSYA tarafından siyasi meşruiyet zırhına kavuşturulmuştur.

Karşı karşıya olduğumuz durum 1974 Kıbrıs barış harekatında Girne çıkartmamız sonrası erken ateşkese mecbur bırakılmamıza benziyor.
II. harekata Kıbrısta niçin ve neden mecbur kaldıysak aynı şartları önümüzde ki günlerde Suriye sınırında yaşamamız mukadderdir...

Başlatanların finalini göremeyeceği bir savaş sarmalına girdiğimizi, inşallah millet olarak vakit çok geç olmadan farkeder ve gerekli duruşu sergileriz.