Dr. Süleyman Kılıç Adıyaman kamuoyunun yakından tanıdığı bildiği bir isim. Başarılı beyin cerrahı olmanın yanı sıra, hasta ve hasta yakınlarına gösterdiği yakın ilgi seçim çalışmalarında işini kolaylaştırdı.

Seçim sonunda sandık Dr. Süleyman Kılıç’a Adıyaman belediye başkanlığı sorumluluğunu taşımanın yanı sıra, Recep Tayyip Erdoğan sevgisi ve emanetine sahip çıkma sorumluluğu da yüklemiştir.

Bu sorumluluk altında Kılıç sorun yumağı haline gelmiş bütün sorunları çözme gibi bir zor işe girme yerine, 5 yıllık surede derde deva olacak bir iki hedef seçip onların üzerine yoğunlaşmalıdır.

  Kentin en önemli sorunlarından biri şehir içi trafik ve otopark sorunudur;  Adıyaman belediye binası yakında yeni yerine taşınacak, bu binanın yeri çok katlı otopark yapılabilir, belediye binasının oto çıkış istikametinden güneyde gölbaşı caddesine doğru, eski TSO binasını da kamulaştırarak 20 metre genişliğinde bir cadde açabilirse kent merkezi ferahlar.

Bina sahiplerini memnun ederek bu caddenin açılması çok zor bir iş değildir;  yeter ki bununla ilgili siyasi irade ortaya konsun.

 Yapılabilirse bu caddenin adını da Recep Tayyip Erdoğan Caddesi olarak adlandırırsınız, Cumhurbaşkanımızın bir Adıyaman ziyaretinde bu caddenin açılışı yapılır, bende açılışta Cumhurbaşkanımızdan ADIYAMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ talebinde bulunurum ve kentimiz kısa süreliğinde olsa iki sorununu çözmüş olarak geleceğe yelken açar.

Adıyaman AK partiye genel seçimlerde iyi destek verdi, belediye seçimlerinde de desteğini eksiltmedi, gel gör ki yerel yönetimde bu desteği alanlar maalesef bir önceki AK parti yönetimi de resmen HUSRAN dönemi oldu.

Geçmiş dönem Adıyaman’ın resmen 5-10 yılları geleceği, kendilerinin akrabalarının kaprisine heba edilmiştir.

 Adıyamanlılar hizmete işe aşa ihtiyacı var, sorunları çözmek Dr. Süleyman Kılıç ve ekibinin omuzlarındadır. Cumhurbaşkanımız, hükümet ve Adıyaman halkı sizlerin ardında. İşe koyulacaksınız ve sorunları çözeceksiniz.

Eleştirilere çatlak seslere kulak tıkayacaksınız, kamuoyunun önüne biten ve başlatılan işlerle geleceksiniz.

Biz gazetecilerde diyeceğiz ki ALLAH(C.C.) SÜLEYMAN’DAN RAZI OLSUN, 400 YATAKLIDA VATANDAŞLARI, BELEDİYEDE DE BU KENTİN YARALARINA NEŞTER VURDU DÜZELTTİ                  .