“Terörist başına”, “ İç ve dış siyasette meşruiyet kazandırarak söz söyleten ve rol veren hangi makamda ve görevde olursa olsun, bir gün mutlaka hesap verecek ve bundan siyasi rant hesabı ile sesiz kalan siyasiler mutlaka tasfiye olacaktır !..

HDP’nin desteğini, “meşru parti” diyerek kabul edenler!.
Kurumsal kimliğini temsil eden yöneticilerinin İstanbul seçimleri üzerinden “Türk Milletini” ayrıştırmaya ve çatışma ortamını olgunlaştırmaya yönelik, İmamoğluna verilen açık desteğe sesiz kalıp; “ittirin”, siz “Kürt seçmenin” temsilcisi değilsiniz, sizin elinizde de “mehmetçiğin ve sabi bebeklerin kanı var” diyemeyen, güya muhalefet kanadı temsilcileri ve sözcüleri, sizlerde tasfiye olacak ve hiç bir zaman bu milletin ümidi olamayacaksınız !..

Çünkü her ikinizinde yaptığı çirkin siyaset oyunları Türk Milletinin sosyal ve tarihi genetik hafızasındaki seciye, ahlak, töre ve adalet kodları ile asla uyuşmaz ve uyuşmayacaktır !..

Türk Milliyetçilerinin kutsal emanetleri olan, fikirlerinin, kadrolarının, hedeflerinin tek ve gerçek temsilcisi MHP’nin mevcut yöneticilerine gelince !..

Sizlerde, Türk Devletinin
“bekasını” terörist başının mektubu ile vereceği mesajla kurtarma planı yapacak kadar zeki (!), “ vasat akıllı devlet elemanlarına” inanarak, tavsiye ve telkinlerine yıllardır uydunuz !..

AKP’nin karşısına geçin dediler, geçtiniz !..

AKP’nin yanıda dur dediler, durdunuz !.,

Türkeşin yetiştirdiği mücadele arkadaşlarını dağıt, parçala dediler, dağıttınız parçaladınız !..

Bunların hepsini, tükürüp yaladığınız her şeyi size “devletin bekası” için yaptırdılar, inandınız!
Sizin içinde son durak “Terörist başının” mektubunu tevil ile yorumlamaktı !..
Sizde yakında “ Ülkücülerin” özgür iradeleri ile tasfiye olacaksınız !..

“Ülkücüler” özgür iradeleri ile birlik ve beraberliklerini sağlayarak, teşkilatlarının yönetimlerine kavuşmadan; Türk Milletine ve Türk Devletine yönelik hiç bir tehdit ve tehlike 
gerçek sivil ve siyasi “milli bir cephenin” direnişi ile karşılaşmayacaktır.

Allah o günlere kavuşmamızı nasip etsin !

Biz, bu kahraman milletin, dünya aleme TÜRKİYENİN TAPUSUNUN nasıl yenilenerek muhataplarının suratlarına çarpacağını bilen nesiliz !...

Dün olduğu gibi !..