Hani silinmeyen hatıralar vardır gözünüzden hiç gitmeyen yüreğinizden hiç çıkmayan, bazen de öyle bir silersin ki hafızandan izi bile kalmaz.

Hani silinmeyen hatıralar vardır gözünüzden hiç gitmeyen yüreğinizden hiç çıkmayan, bazen de öyle bir silersin ki hafızandan izi bile kalmaz. Büyüdüğüm yaşadığım coğrafya yüreğim gibi ormanlık ve yemyeşil, her zaman huzura açılır kapıları, sabah uyandığınızda kuşların senfonisi, gülen bir güneş doğar pencerene, anılar dizilir telgraf tellerine ahh babacığım biliyor musun hiç büyüyemiyorum seninle...

Senin sevgin sıcaklığınla elin omuzumda ve gücünün genetiğini hissediyorum her yerde yan yana omuz omuza, sen öyle güzel babasın ki hemde gördüğüm en güzel baba sevgini her hücremle hissettiğim ulaşılmaz ruhunla! orada sen herkese enerjiler sevgiler paylaşımlar yapıyorsundur. Erkekler ağlamaz en güzel ağlamalarınla, bu fikri çürüten güzel ağlayan bir o kadar güçlü, bir o kadar duygulu bir o kadar da güzel insan, güzel baba; sana benzeyenleri gördüm ama henüz sen gibi baba görmedim.

Bir enstantane geldi aklıma beni yolcu ederken yutkunarak ağladığımız, sarıldığın da sevgini ta içimde hissettiğim ...

Sarılmak kalbe nasıl iyi geliyormuş, yaşarken öğrendiğim, hissettiğim gözyaşlarımız sicim gibi süzülürken özlemin hasretin konuşamadığımız sevginin konfetilerin yağdığı duygu seli!gittiğinden beri çok yalnızım.

Şuna inan ki babacığım çok güzel baba oldum, babalara inat,çocuklarıma anlatıyorum seni.

Yakışıklı babam; en çokta özgüvenimi, sevdamı, duygumu, dost sever yanımı, sana benzerliklerimin gururu ile taşıyorum. Bu kirlenmiş dünya ve insanlar bile bozmuyor çocuk kalbimi,kumaşın en hası süper babam!

Kıymet Şahin

19.Ocak.2024 13:19