MHP'nin bir miting videosu. Devlet Bahçeli en lüks gavur arabasına binmiş yandaşlarıyla konuşacağı alana geliyor onu ellerinde bayrağımızı Tarihte kurulu Türk devletlerinin bayraklarını taşıyan gençler karşılıyor.Ve anons arabasından Şahlanış Marşı Tanrı Bizi koruyacak Bozkurtum

Bir narada dokuz tümen bozanın
Bir narada dokuz tümen bozanın
Tuğ kaldırıp yürüyecek Bozkurt'um
Tanrı Türk'ü koruyacak Bozkurt'um

Yahu şu manzarar bu ülkede milliyetçi anlayışın ne kadar zavalı ne kadar gülünç halde olduğunu gösterir. Lider bizi parçalamak yok etmek dilim dilim etmek isteyen emperyalistlerin arabalarında kurum kurum oturmuş halkı hava atarak bozkurt başı yaparak selamlıyor bilgiden mahrum milliyetçi gençler ise müziğin içi boş alt yapısı olmayan tarihi hakikatlere ters, yaşanmış gerçeği olmayan marşla coşturuluyor. 
Beyler!
Bir ülkenin sembolü sadece bayrağı değildir. O ülkenin ürettiği her marka o ülkenin sembolüdür. Bayrak layık olduğu yere asılır Mercedes BMW Nissan Ford araçlarının üstüne bayrak asmak ayıptır. Onları sen mi üretiyorsun ki oraya asıyorsun! Orada Türkleri sembolize eden sadece atlar var. Atlarla lider karşılaması yapılıyor Büyük cihangirler çıkaran Ortaasya bir avuç Rus istilacı tarafından baştan başa işğal edilirken o atlar hiç bir işe yaramadı çünkü Rus'un elinde Türklerin elinde olmayan teknik en gelişmiş silahlar vardı.
Milliyetçilik boş övüntü değil bazen üretmemenin ayıbını utancını yaşamaktır. O milletin sırtından kazanılan arabalara binmekten ar etmektir.
Tanrı Bizi kouryacak bozkurtum
Tanrı senin bekçin mi? neden seni korusun. Tanrı sana akıl vermiş fikir vermiş can vermiş ruh vermiş Aklını çalıştır demiş yoksa pislik içerisinde yaşarsın diye uyarmış.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava