Lokman abiye soruyorum.
Abi Humeyni devriminden itibaren, Türkiye de dinci geçinenler İran’dan yana taraftar idiler. Yakın bir tarihe kadar bu böyle devam etti. Şimdi özellikle Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ile açığa çıkan bir karşı duruşları var. Bunu belli edenler Şia’dan şikayet de etmiyorlar. Duruşları Milliyetçi duruşta değil. Sebep nedir?
Yoksa biz mi yanılıyoruz , dostlukları devam mı ediyor?
Talebelik yıllarından tanımış olduğum bir Kütahya yurdu ülkücülerinden Dr Rıza kardeşimin yukarıda sizlere de sunduğum sorusu üzerine bu yazıyı hayra vesile olması dilek ve temennilerimle yazıyorum; İstifadeye vesile olmasını Yüce Rabbimden dileyerek, (Her şeyin doğrusunu Allah bilir .)
Rızacım biz hiç yanılmıyoruz yalnız bunların siyasi kıbleleri farklılaşıyor bunların adları milli görüş! ancak kendileri gayri milli bir görüştür bunlar Alman gizli servisinin ve Mısır el-ezher zihniyetinin Türkiye temsilcileridir . Allah bunları ıslah eylesin. ben gübre ve ilaç sattığım için bana gübreci!
diyorlar bunlarda din alıp sattıkları için sen bunlara dinci diyorsun dinci olmakla dindar olmak arasındaki fark da bu olsa gerek . Bunlar dün sosyalist Kaddafi’yi ‘’Kitabı Ahtar’’ yani yeşil kitap Kur’an-ı Kerim den esinlenerek yapılmış diyerek onu sevdiklerini takdir ettiklerini söyleyerek bizi tekfir ediyorlardı. Aynı şekilde bir başka hataları da. Şanghay Beşlisi denen : Rusya ,Çin ve İran’ın da içinde bulunduğu gruba Türkiye’yi ön üye yaptılar bir Müslüman asla ve kesinlikle Şanghay Beşlisine üye olamaz, olmamalıdır da. Bilmem anlatabildim mi? İran’a gelince İran Şia dır ben üç defa İran’a gittim ve İranlılarla da belli ölçüde diyaloğum bilgilerim var orada sana gönderdiğim o videolarda söylenenlerin hepsi bunların önemli bir kısmının beyinlerinde kafalarında gönüllerin de var ve bu sapıklıkları videolardaki gibi içlerinde saklıyorlar . Ayrıca bir başka ayrıntı ; Efendimizden bu yana okunan Ezan-ı Muhammediye (Aliyyun veliyyullah) ilave ederek )okuyorlar!.
İran’da fahişelik yapan orospulara nerede ise Ayşe ismini vererek iftiralarına devam edenler aynı zamanda Hz. Ömer’e de lanet okumalarının sebeplerinin başında’’ Allah’u alem’’ İran’ı ilk olarak fetheden komutanın; Hz Ömer olmasındandır’’. Bunların ve bunları ülkemizde sevenlerin markaları Müslüman olabilir ama aynen bizim dinciler gibi onlarda İslam görünerek bu dinle geçinip bu dinin içine Şia’nın ideolojisini sokmaya yani Şiiliği sokarak bu dini Emevilerin saltanatlarının (Ömer İbni Abdulaziz) döneminin dışındakilerin belli bir zaman diliminde yaptığı gibi! Hatta ‏Hz. Adem den itibaren Hazreti Muhammed’e gelene kadar Allah’ın gönderdimiş olduğu ,bütün peygamberlerin getirmiş oldukları inanç sisteminin adı (İslam) dır .Her asırda yani her Çağ’da insanlar nasıl onu değiştirmeye gayret edip çalışmışlarsa İslam’ın inanç sisteminin dışındaki Şiilikte kanaatim ve itigatımca bu videolar da ki mantığa sahip olan Şia denilen bu akımı da ideolojik olarak İslam’ı kendi fikir ve inançlarına kabullerine göre tahrif edip değiştirmeye gayret etmektedirler .Allah bunları muvaffak etmeyecek. Çünkü Allah Kuranı keriminin Hicr suresi 9. Ayetinde ‘’O kuranı indiren Biziz, Onu ta mahşere kadar koruyacak olan da biz olacağız .’’buyurmuştur. Bizler ehli sünnet vel cemaat inanışıyla İslam’a yani Kurana ve hadise bağlı kalarak . O kuranı okuyup onu anlayıp anladığımızla da amel etmeye ve bu amel edenlerin sayısını da milletimizin kahir Ekseriyetine yaymaya ulaştırmaya devam ettiğimiz müddetçe Ümitsizliğe kapılmaya gerek yoktur.( Ey nefsine ve kendilerine aşırı derecede eziyet edip haddi aşan kullarım; Allah’ın Rahmetinden ümidinizi kesmeyin).(zümer suresi 53.) ”Allah katında hak din islam’dır. Kim İslam’dan başka bir din ittihaz ederse(kabul edip iddia ederse) O iddia ettiği din Asla onlardan kabul edilmeyecektir “ Ali imran 19 ve 85. Ayetler.
Ayrıca sizlere gönderdiğim o videolarda : Hem de sabi çocuklara söyletilerek hep bir ağızdan da tasdik edilen .
‘’Peygamber efendimiz tarafından onun hadisi şerifleri olarak : ‘’Aşereyi Mübeşşere ’’ yani daha dünyada yaşıyorlar iken (sağlıklarında cennetle müjdelenen kişilerin içerisinde isimleri söylenerek ilan edilen) Adaletle ismi anılan , Hz Ömer , Hicret edilirken Cebeli Sevr mağarasında ve yol arkadaşı olan Hz. Ebubekir ,ile iki kızını evlendirerek ‘’ Osman-ı Zinnureyn’’ lakabını almaya hak kazanan Hz. Osman’a lanet okuyan o videoları birde Efendimizin Muhterem eşleri Müminlerin anneleri olan ve izzeti ,namusu Kuran’ı kerimin ‘’Ahzab’’ suresindeki ayetleriyle Allah tarafından tasdik edilen O Kuran ve Efendimizin sünneti ile Mübarek olan kişilere lanet okuyanları; Ancak Allah'a havale edebiliriz.
Ayrıca Fetih suresinin 29. Ayetinde ‘’Muhammedun Resulullah ve meahu ‘’ yani Resul Muhammed ve beraberindekiler denilerek (( şunlar , bunlar diye istisna bile yapılmamıştır.)) Birde Hudeybiye Musalahasını kasdederek anlatan : ‘ ’Yedullaha fevga eydihim ‘’ ayetinde Hz Muhammed’e biat edenlerin ellerinin üzerinde Allah’ın eli vardır ,(yani ilmi, kudreti ve yardımı vardır.) buyrularak : Allah bu konuda son ve kesin sözünü söylemiştir.
Sonuç olarak ta Ahzab suresi 36. Ayetle cevabımızı tamamlayalım. ‘’’ Allah ve Resulü bir konuda hüküm bildirdiği zaman ,Mümin olan kimsenin o konuda başka bir tercihte bulunma hakkı yoktur.’’’ Hal böyle olunca İranın Amerikan saldırısı için atmış olduğu füzelerden bir tanesi suçsuz günahsiz Ukrayna Uçağını vurup yaklaşık 176 farklı ülkelerden kişinin ölümüne sebep olmaları.Kendileri bu işleri önceleri inkar edip yalan söylemeleri ,Onların tabiri ile Gavur Amerikanın bu konuyu Uzayı çok iyi görüp ve bilmesinden dolayı İran'ın Tahran hava sahasını sivil uçaklara yasaklaması gerekirken bunu yapmayıp .Şayet Amerika cevap verirse sivil uçakları Amerikalıların vurmasını sağlayacak şeytani bir plan yaptıklarını ancak Allah'ın İranlıların ellerine yüzlerine bulaştırmaları vesilesı ile ; belki de Müslüman bile olmayan 176 masum insanın ölümüne sebebiyet vermelerinden dolayı ,kul hakkı yediklerini ve onlarla nasıl helalleşebileceklerini düşünmeleri gerekirken bu yanlışlarını gizlemeye hatta inkar etmeye çalışırken .Bu füzelerin İran'dan atıldığını Yıldız savaşları teknolojisinin en iyileri olan Amerika video kaydı ile açıklama yapınca ; inkar edemeyip kabul etmek mecburiyetinde kalarak özür dilediler.ancak yinede kendi hatalarını kabul etmiş gibi görünerek Amerikalıları suçladılar!..'''Bu özür dilemeleri aynen tuvalete gittim amma abdestim var iddiasında bulunmaya benzer.''' Peygamber efendimize yöneltilen bir soruya Ya Resul Allah Bir mümin hangi fiilleri yapamaz diye sormuşlar.? O da bu soruya ''Vallahi Yalana söyleyemez. Vallahi Yalan söyleyemez. Vallahi Yalan söyleyemez buyurarak cevap vermiştir.'' Daha başka bir şey yazmaya gerek var mıdır ? Bilemiyorum!..
Vesselam. Selam ve dualarımla