Süleyman Soylu kaç yıldır vekil veya bakan? herhalde dört yıldır.
Osmanlı kıstaslarına göre özellikle Mahmut Kemal İnal'ın değerlendirmelerine göre Osmanlılarda onun nazır olacak vasıfı yoktur. Mahmut Kemal İnal, Celal Bayayr'ın "Cumhuriyet devri başbakalarını da yaz! Tıpkı eski sadrazamları yazdığın gibi" teklifine "sizin ne özelliğiniz var bir bakıyorsunuz bir partiye girmişsiniz bakan olmuşsunuz. Osmanlılara bu makamlar gelmek katiplikle başlardı." diye cevap verir.

Soylu . iyi bir hatip de değil. Aklına gelen herşeyi söylemesi , yersiz şekilde sesini yükseltemsi, başarısız bir genelbaşkanlık gibi şeyleri onun hakkında söyleyebiliriz.

Ancaaak bu fotoyu göstererek onu tenkit etmeyi doğru bulmuyorum Tıpkı bir CHP belediye başkanının şehri emini olduğu bir beldede bir kilise görevlisini kabul ettiği için elelştirilmesi gibi.
Eğer Osmanlı veya Selçukluyu benimsiyorsanız bu eleştiriler doğru değil. I Kılıç Aslan savaşa gitmeden önce din adamlarında dua istermiş bu din adamları Süryani veya Ermeni patrikleri de olurmuş
, Osmanlılar da Ermeni Rum, Süryani patrikleri protokolde vezire eşit sayılırlardı. Bu ülkenin vatandaşıysak bu ülkenin hudutlarında devletin himayesinde yaşayan hangi dine hangi mezhebe mensup olurlarsa olsunlar her vatandaş her devlet adamının ilgisine mazhar olmalıdır, onlarla görüşmek nakısa değildir. Bunu tenkit etmek İmparatrorluklar kurmuş bir milletin ruh asaletine aykırıdır.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar